*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Mount Bromo

Som en turistattraksjon Mount Bromo har så mange interessant sted å besøke.

Som et fjell det er rimelig hvis vi antar at temperaturen i været på MountBromo ganske kaldt, så ikke bli overrasket hvis vi kommer dit du vil se folk iført tykke jakker og skjerf for å varme opp kroppen sin fordi været er veldig kaldt der, spesielt om morgenen.

Steder som kan besøkes på Mount Bromo er Caldera topp, hill klatring (Bukit Penanjakan) er den mest favoritt sted i morgen for å se soloppgang og kveld for å se på solnedgangen, innsjø Ranu Pane, og også Tengger.

reise for å komme til turistattraksjon på grunn av relativt tung terreng som må være tatt kan ikke bli passert av ordinært kjøretøy, med mindre vi leie en jeep levert av tour manager. Vi kan finne så mange turister gå for å komme til sentrum plassering. Hav av sand er bærebjelken attraksjonene i Mount Bromo, kule fjellene i naturen, kan vi se ørkenen og gresslette. Hvis vi ikke ønsker å gå, kan vi også leie en hest som kan ta oss rundt i ørkenen. Det er nye opplevelser for deg, jeg garanterer at du vil nyte det. Ulike hoteller kan også bli funnet rundt innsjøen området, som strekker seg fra vandrerhjem til 4-stjerners hotellet vi kan ta et valg for å bo på Bromo, vennligst sjekk ditt budsjett og velge det beste hotellet i tillegg for å gjøre turen mer interessant og unforgotable. Mens de mest etterlengtede av Mount Bromo er sightview når solen står opp og går. fordi det ville virke veldig klar og veldig vakkert, så så ille hvis vi kommer hit og ikke tatt meg tid til å se solnedgangen og soloppgangen her.

For å kunne se solen sightview vi må nå toppen av Bukit Penanjakan som kan overføres lettere fra retning av Pasuruan, Tosari fordi den har normal bakke. Etter Penanjakan videresendt til toppen av Bromo turen over havet med sand. Bortsett fra hester, kan kjøretøy bare nærme seg 500 meter fra de første trinnene, og fremover på ferde, før klatring de 223 trappene opp til kanten av krateret som fortsatt er ganske aktiv.

Etter Bromo og Penanjakan, det synes synd hvis muligheten brukes til å holde rundt Tengger fjellet, ned til sjøen Ranu Pane ved foten av Mount Semeru. Reise rettet til Sør rundt Tengger kalderaen via en rute østsiden. Temperaturene varierer fra 10 ° C fjell abbor og kan nå null grader om natten i den tørre årstiden.

På sørenden av toppmøtet caldera krysset mellom tre veier møtes, til høyre inn Tumpang Malang og til venstre i retning Ranu Pane .

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.