*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Walt Disney World Resort lanserer gratis servering for Disney Visa Belønning Kortholder

Walt Disney World Resort annonsert et spesielt tilbud i dag for alle gjester i stedet for bare Disney Visa belønninger kortet holdere. Tilbudet er bra for de fleste netter fra august 28 til september 24, 2011. Det inkluderer gratis servering og en gratis fotobok og kan bare bestilles akkurat nå ved alle som ønsker å ta en herlig ferie.

Det er noen regler, selvfølgelig. Hvis du bestiller en pakke som inkluderer et opphold på en verdi Resort, vil din gratis servering pakken inkluderer Disneys rask servering plan. Opphold bestilles på Disneys Moderat, Deluxe eller Deluxe Villas Resorts vil omfatte Disneys Plus Dining plan for gratis. Barn i alderen 3-9 må bestille fra barnemenyen når det er tilgjengelig. De frie spise kampanjer pleier å være ganske populær, så det er best å bestille denne pakken snart. Hvis du bor på en verdi Resort, har du muligheter til å bo på Disneys All-Star Sports, Disneys All-Star Music, Disney Pop Century, og Disneys All-Star Movies. Moderate Resorts består av Disneys Port Orleans French Quarter, Disneys Coronado Springs Resort, Disneys Fort Wilderness Cabins, Disney Port Orleans Riverside og Disneys Caribbean Beach Resort. Deluxe Disney Resorts er et utmerket valg og inkluderer: Animal Kingdom Lodge, Beach Club Resort, Boardwalk Inn, Contemporary Resort, Grand Floridas Resort, Polynesian Resort, Wilderness Lodge og Yacht Club Resort. Hvis du ønsker å bo i et større rom, med flere fasiliteter som hjemme, bør du prøve en av disse Deluxe Villa Resorts: Animal Kingdom Lodge Villas, Bay Lake Tower, Beach Club Villas, Boardwalk Villas, Old Key West Resort, Treehouse Villas , Wilderness Lodge Villas eller Saratoga Springs Resort and Spa.

Et besøk til Walt Disney World Resort i løpet av denne tiden av året er et utmerket valg på grunn av lav folkemengder. De fleste barn er bare å få tilbake på skolen, slik at foreldrene er klar til å trekke dem ut ennå for en ferie. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for lange linjer. Men siden kampanjen for gratis servering er ganske populær, du fortsatt ønsker å gjøre alle advance dining bestillinger så tidlig som mulig. Du kan bestille servering så tidlig som 180 dager på forhånd, som er sterkt anbefalt i løpet av noen gratis servering opprykk. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.