*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Reis til Galilea

Selv om området er dypt imbibed med verk og liv samt Jesu Kristi, er det også kjent for å være et attraktivt sted å besøke. Det finnes en rekke unike funksjoner knyttet til dette stedet som gjør det til et svært skjer sted å gå, fylt med mye naturlig skjønnhet og kultur blandet med hverandre.

Galilea overnatting

Det er mange gode steder å sjekke ut og bo i dette stedet. Noen av de populære alternativene inkluderer AubergeShulamit, EinGev Resort Village, Kibbutz Lavi Hotel, Kibbutz Ma'agan Holiday Village, Kibbutz NofGinossar Hotel, MitzpeHayamim Health Farm, PoriaTaiber Youth Hostel og Hagalil Guest Farm. Avhengig av hvor mye du er villig til å spytte i, kan du være i stand til å gå inn for disse overnattings og kanskje sørge for at du er i stand til å få pengene dine er verdt. Det anbefales å lese anmeldelser og bestill på forhånd i tilfelle du planlegger å reise som en stor gruppe.

Galilea Attraksjoner

Selv om ikke det primære punkt av interesse for folk som besøker Israel, er dette fortsatt et veldig spennende sted å sjekke ut som det er ganske mange steder av interesse som er verdt å sjekke ut her. Noen av de steder av interesse her inkluderer fjellet av Arbel, Tiberia, Degania A, Kinnarot Cemetery, Yardenit, HurvatMinnim, Tel Yareah og Tel Kinnarot, Kapernaum, Tabgha, Saligprisningens berg Korazim, Horns av Hittine og Genosar. Det er forståelig at du ikke kan være i stand til å sjekke ut alle de forskjellige stedene, men sørg for at du i det minste se de viktige.

De viktigste inkludere Arbel Fjell, som gir deg en helt upåklagelig utsikt over byen og områdene som omgir dette. Du kan ikke finne et bedre alternativ enn dette, da disse fjellene er virkelig oppsiktsvekkende og anses å være en må se om du kommer til dette området. Selv om de fleste mennesker ville besøke den for kulturell betydning, det er andre gode grunner til hvorfor man ønsker å gå inn for dette. Den Korazim, for eksempel, er et annet eksempel på absolutt skjønnhet og rester av en gammel by.

Galilea hellige steder

Hvis det er på en pilegrimsreise at du ender opp reiser til Genesaretsjøen, ville du ideelt sett ønsker å vite noen av de hellige steder som er fremtredende, og verdt å sjekke ut her. Disse inkluderer Horns av Hittine, som er ment å være stedet for den hellige kampen mellom mamelukker og Crusadors. Den Tabgha er også et viktig område, som er den primære kirken og anses å være stedet for Fô

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.