*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Komme seg rundt WDW

Transport! Det får deg rundt hverdagen din, men du lurer kanskje på hvordan du ville få rundt en så stor resort som Walt Disney World Resort er i størrelse. Det er over tjue hoteller og fire parker. Disney transport er ganske utrolig hvis du tenker på hva alt de gjør i løpet av dagen helt gratis for deg som en utvei gjest.

monorails er første transportmiddel vi vil snakke om i denne artikkelen. Den monorail er et transportmiddel det er en blanding mellom et tog og et fly (høyt på himmelen). Omvendt har tre systemer. Systemet som tar deg fra Magic Kingdom til transport og billett sentrum, systemet som reiser Gjestene fra Epcot til transport og billett sentrum, og anlegget system som kobler moderne, den polynesiske, Grand Floridas, transport og billett sentrum, og Magic Kingdom. Omvendt er som et eventyr i seg selv og dermed er ikke veldig ofte du ta en monorail til jobb eller skole.

Den neste er den største buss-system. Hver Walt Disney World Resort har busser som tar deg til parken og tilbake hver dag. Betydning tjue alpin ganger fire parker ganger to busser per park per hotellet er lik A rekke busser. De er ikke like spennende som monorails, men de får du fra punkt A til punkt B, og det er alt som teller. De er også svært pålitelig. Du kan garantere at de kommer til å få deg til parken så fort og så sikkert som mulig.

Den siste hovedlinjen for transport er vannet helt eller båter. Disney har noen menneskeskapte innsjøer de nå bruker til å ta gjester frem og tilbake mellom hoteller, parker osv riding på båten er en veldig morsom opplevelse. Personlig min favoritt, tanken på meg å være i stand til å hoppe på en båt og være på Magic Kingdom i 20 minutter interesserer meg.

Du kan tenke hva om toget. Vel ja Walt Disney er kjent for tog, men for øyeblikket den eneste togtur i disney er den i Magic Kingdom park. Håper dere alle likte min artikkel :) Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.