*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Vet om attraksjoner av & amp; # 039; tony N & amp; # 039; Tina & amp; # 039; s At Blue Ocean Music Hall

TONY N 'Tina WEDDINGis en av de beste middagen showet organisert i Blue Ocean Music Hall og regnes for å være den lengste og suksessivt kjører komedie i historien til teateret. Denne globale middag komedie sensasjon ble urfremført 14. februar 1988 byen New York og vant hjertet av tusenvis av sine seere i ca 100 byer fra hele verden, nemlig Japan og Australia, samt en rekke europeiske byer. Få tony n Tina bryllup billetter for å nyte showet i Las Vegasor New York og Philadelphia i tillegg. Få tak i showet i Chicago og Detroit i tillegg. Blue Ocean Music Hall spilte sin opprinnelige middag show "Tony n 'Tina bryllup" nær større Boston /NH Seacoast området.
Tony n' Tina Weddingis ikke et ekte bryllup, men en middag show som er svært interaktive ytelsen og tilbyr deltakerne et prospekt for å være til stede på hvert segment av dette lot bryllupsfest. Du Med få en ekte opplevelse av seremoni og mottakelse og se bruden og brudgommen med sine brudepiker samt groomsmen. Statsråden sammen med sine gjester vil få deg til å føle at du er i en skikkelig bryllupsfesten. Når du delta på dette showet vil bli betraktet som slektninger og venner av Nunzio eller Vital familier og vil bli hjertelig invitert og vaktene i ekteskapet parti av brudgommen Anthony Nunzio Jr. og bruden Valentina Lynne Vital!
Hvis du har som sult for spenning og underholdning og god mat lover, bør du få tony n Tina bryllup billetter denne ferie og nyte sedvanlig bryllupskake, champagne toast og en cash bar også i showet. Du vil sikkert elske buffet og frister smaksløkene dine med deilig italiensk middag.
Tony n Tina bryllup showet er den nest beste løper middagsshow som omkodet i off-Broadway historie kan være vanvittig morsomt for tilskuerne, og du vil se skuespillerne samt gjester som du kommer inn i rommet og flytte rundt å snakke og sladre med sine naboer og nyter delikatesser med drikke og danse rundt i vanvidd.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.