*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Topp ting å oppleve i Merida, Mexico

Den byen Merida, Mexico er et flott sted å besøke når du bor hvor som helst på Riviera Maya. Shopping og historien er fantastisk. Ta buss eller taxi til ADO (uttales adio) Bus Terminal i Cancun. Bussen går omtrent hver 2½ time overskriften vest. Byen Merida er ca 4 ½ timer unna Cancun.

Noen ganger vil du se en tradisjonell Maya hjem bygget av tre poler med stråtak som du reiser langs motorveien. Gjerdet rundt eiendommen er bygget fra steiner plassert strategisk oppå den andre. Ingen mørtel tilsettes.

Vi fikk beskjed om å få en taxi på busstasjonen fordi du ikke kan flagge en ned på gaten som du kan i mange andre byer. Satsene er satt for langt og det kostet oss 40 pesos til å reise på tvers av byen.

Det har mange gamle hoteller samt moderne seg. Hotellet der vi bodde var det Dolores Alba på Calle 63 om 5 blokker siste hoved zocolo (firkant). Bygningen er en svært gammel landemerke, men en ny fløy har også blitt lagt til. Det er et basseng for svært varme dager, fuglene synger på gårdsplassen, og internettilgang. Prisene er rimelige og stemningen i sentrum gårdsplassen er nydelig. Hotel hastigheten inkludert frokost.

Vi bodde i den gamle delen av hotellet, som hadde en tendens til å ha noen ulemper. Først ledningene. Jeg gjorde ikke bringe min converter med meg for 2 spiss plugger. Det betydde går ned til gårdsplassen for å lade opp batteriet på min datamaskin, en liten ulempe. Så rørleggerarbeid er helt avleggs. Ikke glem vedlikeholdsplaner kan ikke være det samme som ditt land. Vi endret rom 3 ganger i 4 netter for ulike grunner, men alltid med et smil på ansikter. De meksikanske folk er fantastisk imøtekommende hvis du er tålmodig.

Vi tok en tur ned til torget i tidlig kveld den første natten vi var der. Bygningene er imponerende, spesielt katedralen i Merida, ferdig i 1598. Faktisk er hele området fantastisk for å oppleve den koloniale Mexico.

Byen ble grunnlagt i 1542. og var opprinnelig en Maya oppgjør med en rekke av pyramidene rundt det som nå er byen stedet. Merida er ansett å være den lengste befolkede byen i Amerika.

Merida, har nå over 900 000 mennesker, og er også det største kjøpesenteret i Yucatecan. Vi brukte en regnfull dag opplever de mange butikkene og plukke opp veldig rimelig klær. Neste dag tok vi i den lokale "markedet." Det ligger på calle 54 og calle 67, i gangavstand fra hotellet. Dette er den lokale frukt og kjøttmarkedet. Rett over gaten er det Håndtverkers mark

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.