*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Fly til Bhutan på Druk Air & amp; ndash; En opplevelse Bort Itself

I oktober 2009 Travel and Leisure Magazine, et American Express-publikasjon, utgitt en meget interessant artikkel om de ti vanskeligste stedene i verden til å lande et kommersielt fly. Rapporten var spennende for to grunner. I første omgang, kom det som en overraskelse at flyselskaper og turselskaper faktisk skulle operere fly til steder som er kjent for å være farlig fra en landing perspektiv. Den andre del av informasjonen i rapporten inneholdt var at Bhutan var et slikt land.

The Mysterious Challenge of flyr til Bhutanon Druk Air

For det første, som i 2009 var det bare syv piloter i verden som ble offisielt sertifisert til å røre seg ved Paro International airport, Bhutans eneste flyplassen. Figuren har trolig gått opp marginalt. Men fortsatt er natur utfordringen urørt hovedsakelig på grunn av Bhutans ekstern plassering. Fjellet riket Bhutan ligger på den østlige hjørnet av Himalayaan rekkevidde og ligger mellom det to gigantiske naboer av Kina på nord og India i øst, sør og vest. Som du kan fortelle, er landets kystlinje og omfatter ca 40 000 kvadratkilometer av naturskjønne flora og fauna. Hele landet, for alle praktiske formål, er en nasjonal bevare slags. Din true blue once-in-a-lifetime opplevelse er satt i bevegelse så snart du gå ombord på Druk Air fly til Bhutan.

Bhutan erfaring, i en reell følelse, starter ikke når du trykker ned på Paro International Airport, men når Druk Air flight begynner å nærme Bhutan luftrom. Ren skjønnhet av Himalaya rekkevidde med sine plettfrie og majestetiske snø-toppet topper er et skue å se selv for de uinnvidde reisende. Når du kommer til Paro International Airport, realiteten av hva du har opplevd vil begynne å gå opp for deg.

Flere Fakta om Til Bhutanon Druk Air

Druk Air er Bhutans nasjonale flaggbærer og er fullt eies og drives av regjeringen. Den ble grunnlagt den 5. april 1981 og offisielt satt i drift 11. februar 1983. Det er det eneste flyselskapet som betjener Bhutan. I motsetning til offentlig oppfatning, er andre flyselskaper motet fra flyr på denne ruten ikke fordi regjeringen i Bhutan tror på propping opp statlige monopoler, men på grunn av intenst risikabelt verdiforslag for landing og tar av fra Paro International Airport. Druk Air opererer flyreiser til Bhutan fra Bangkok, Kolkata, Dhaka, Kathmandu, New Delhi og andre flyplasser i India som Gaya, Bagdogra og Guwahati. Som du kan fortelle, alternativene er noe begrenset når det er tid for å bestille

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.