*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

De enkleste måtene å komme seg rundt Vancouver


Som du flyr til Vancouver, kan du se hva et vakkert sted det er. Majestetiske fjell, hav, elver og grøntområder er umiddelbart merkbar. Men hva er det å gjøre i Vancouver når du lander og hvordan får du rundt?

Selvfølgelig har alle Bilutleie steder tilgjengelig for deg på flyplassen eller sentrum Vancouver. Hvis du foretrekker andre transportmidler, det er mye tilgjengelig.

Enten du har overnatting i Vancouver eller en av soverommet samfunn, er det lett å manøvrere rundt i byen. Rimelig Skytrain tjenesten går stadig fra flyplassen og tar deg rett sentrum til vannkanten om du vil. Derfra kan du få tilgang til North Vancouver, Burnaby, Surrey, og Coquitlam ved Skytrain eller ferge. Et tog går også fra vannkanten og reiser ut til byen Mission med mange stopp underveis.

Når du etablerer deg i din innkvartering, benytte anledningen til å ri alle Skytrain linjene. Dette kan gjøres på en halv dag for en svært rimelig pris, og gir en god oversikt over den nedre fastlandet, som kystsamfunnene kalles. Det vil ikke være så overfylt hvis du lar etter 9 AM og tilbake før 15:00. Jo større Vancouver buss er også lett tilgjengelig hvor som helst langs Skytrain ruten.

Store kjøpesentre og et par kasinoer er lett tilgjengelig fra Skytrain. Det er heller ingen mangel på etniske restauranter langs veien.

Greyhound buss går fra nær Main Street Rain-stasjon på den gamle CN togstasjon. Der kan du koble til ferje over til Vancouver Island og Gulf Islands fra Tsawwassen. Det er en fin måte å tilbringe en solrik dag. Eller du kan ta en tur opp til Horseshoe Bay og ta en ferge til Naniamo eller Sunshine Coast.

Ta en lokalbuss nærheten av Waterfront Station og besøke Capilano Canyon eller Lynn Canyon eller Cypress Bowl. The Grouse Mountain Chairlift har en fantastisk utsikt over byen og havnen.

Høyre Vancouver sentrum er det en gammel vogn linjen som er blitt gjenoppstått. Det er for tiden kjører mellom Granville Island og 2010 Winter Olympic Village. Det er planer om å utvide ruten senere. For å komme over til Granville Island, ta en av de små foten ferger fra ulike stopper på demningen.

Det er også en Hop-On, Hop-Off Vancouver Trolley bil. Dette reiser over hele byen for en rimelig avgift. Du kan stoppe hvor du vil og nyte severdighetene og deretter komme tilbake på når du er klar til å fortsette. Hvis du stopper i Stanley Park, sjekk på hest og vogn rides. Rides er sesong men ta deg rundt i parken p

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.