*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

En Ski Resort ferie på et budsjett


Når folk tenker om skisteder, de normalt forestille fjell dekket i frisk falt snø og folk samlet rundt et knitrende bål nyter en cupful varm sjokolade eller et glass vodka. Mens disse bildene er sikkert korrekt, og skianleggene er blant de mest populære av alle feriemål, kan kostnadene ved slike resort ferier ofte være utenfor hva budsjettet reisende kan ha råd til.

Men det er en annen måte å nyte disse stilige skisteder for en brøkdel av sine i sesongen priser. Mange ski resort destinasjoner holder åpent hele året, og utgiftene til overnatting, måltider og andre lokale underholdning ofte faller en god del når vintersesongen er over

Besøks et skisted selv i sommer betyr ikke nødvendigvis at det vil være noe igjen å gjøre. Faktisk, mange mennesker foretrekker også å besøke disse skistedene off-season, fordi deres fjell steder gir mulighet for en forfriskende, aktivitetsfylt ferie.

Mange skisteder har rikelig turstier som slynger gjennom vakre fjell scener . Alle disse supre løyper slå inn fantastisk tur-og sykkelstier etter at snøen har forsvunnet, og naturen tilbyr noe mer spektakulær og mer behagelig å se uten frigid vær og snø på vinteren.

Bortsett fra sykling og fotturer, er det mange andre flotte aktiviteter som tilbys i skianlegg off-season også. Disse inkluderer ridning, bading, fisking og andre friluftsaktiviteter. Mange skisteder benytter sine skiheiser som morsomme sommeren himmel ritt. Andre åpner sine bakker til sommeraktiviteter som aking nedover fjellsidene. De aktive barna liker spesielt disse morsomme ritt.

En annen skjønnhet besøker et skisted i sommer opplever de kjøligere temperaturer på fjellet sted i løpet av denne tiden av året. Selv når lavlandet temperaturen er fuktig og varmt, temperaturen i fjellet forblir forfriskende kjølig og behagelig. Selvfølgelig er det viktig å sjekke den månedlige værforhold for din destinasjon og for å unngå å gå der i regntiden.

Det finnes ulike skianlegg i mange stater i Nord-Amerika. Mens mange av dem holder åpent hele året og tilbyr mange off-season aktiviteter, gjelder dette ikke for alle alpinanlegg; så det er viktig å først sjekke sommeraktivitetene i skistedet du planlegger å besøke.

Det er sterkt anbefalt å gjøre et forskningsprosjekt enten via telefon eller på nettet om de aktivitetene som er gitt av hver resort. Med denseness av skistedene i enkelte områder, ville det ikke være vanskelig å sammenligne de ulike tilbuden

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.