*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Grenada Reise Guide

Variasjon er krydderet i en omvisning på dette petite øya.

Mens mange turister nøyer seg med å nyte bølgene og vannsport langs øyas vik-scalloped fjæra, de fleste turister også sette spor til Grenada frodig interiør, hvor fruktplantasjer, brusende elver og fosser kompletterer bildet av en hyrde paradis.


image kilde

Best av alt, er dette eksotiske lett å utforske. Engelsk er det offisielle språket i dette tidligere britiske kronkolonien. Drosjer, busser og organiserte utflukter gjøre nesten hver acre tilgjengelig. Hvis du ønsker å leie en bil, må du kjøpe en lokal kjøretillatelse, som er tilgjengelig på stedet på de fleste leiebilskranken (kjøring ligger på venstre side). Valutaen er den østlige Karibia dollar, og mens amerikanske dollar er ofte akseptert i turistområdene, kan endringen være i EC dollar.

Grenada har vært positivt uberørt av kommersialisme at turismen ofte bringer. Ifølge loven kan ingen bygningen være høyere enn et palmetre. Butikker sport hånd brev skilter. Bare noen få minutters kjøring fra den moderne flyplassen du kanskje merke hvite geiter soler seg på trappen til en lys blå huset, eller en kvinne balansere en stor kurv på hodet hennes mens hun går opp en fjellvei. Samfunnet er fortsatt veldig sterk her også.

På samme måte øyas smakfulle, lavblokk overnattingssteder er eiendommer med personlighets-tropisk innredning, kjølige fliser, og en understatedly elegant atmosfære. Rommene på mange av de intime luksuriøse hoteller er sannsynlig å ha ekstra-spesielle funksjoner, for eksempel en privat hage med et basseng som er stor nok til å ta et par slag i, en anretning hvor en hushjelp forbereder frokost for to hver morgen, eller en visning av en glitrende yacht fylte havnen gjennom glassmalerier. Sjarmerende vertshus og laid-back leiligheter-noen bare et steinkast fra stranden, andre gjemt bort i fjellet-eller et mer budsjettvennlig alternativ. Turister kan også velge en all-inclusive resort og spa. Flere store resorts tilbyr et utvalg av restauranter og et bredt utvalg av vannsport rett på området.

"Spice Isle"

Grenada virkelig opp til sitt kallenavn, "The Spice Island." Et dusin forskjellige krydder dyrkes her, og det er verdens nest største eksportør av muskat (etter Indonesia). Faktisk er muskat sikker på å legge smak til alle deler av oppholdet. Du kan starte dagen med pannekaker og muskat sirup, lene deg tilbake i hengekøyer med om ettermiddagen rum slag toppe

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.