*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Barcelona: You & amp; # 039; ll alltid trenger Just One More Day

Ingen reiserute i Spania eller Europa kan være komplett uten et besøk til Barcelona, ​​en av de vakreste og kulturelt rike byer i verden. Sin eklektiske miks av de ultra moderne, gamle verden og art nouveau stiler gjør den til en av de mest varierte og interessante byene i Europa med noe for alle, enten det er kunst, sport, arkitektur eller bare shopping som du leter etter. Middelhavsklimaet gjør det til et ideelt tilfluktssted hele året.

Noen av de mest berømte severdighetene i byen er verdt å gjøre tid for og inkludere Barri Gotic gamlebyen, La Rambla, Placa Catalunya, Parc Guell , Sagrada Familia og Estadio Camp Nou, hjemmet til den verdensberømte Barcelona fotballag; og det er før du begynner å handle!

Hvis du ønsker å prøve en av de største lidenskaper i den spanske, og særlig folk i Barcelona, ​​gjør ditt første stopp Nou Camp stadion, bare en kort spasertur fra flere forskjellige undergrunnsstasjoner. Dette er en av de mest imponerende fotballstadioner i verden med turer tilgjengelig til røverpris. Turen starter med klubbens lang og strålende arv i klubb museum før du tar forventnings besøkende inn i hoveddelen av stadion, inkludert bortelaget garderoben og en tur ned i tunnelen til banen og jordkjellere. Det er en utrolig følelse å gå ned en tunnel som så mange fotball legender har gått ned i fortid og nåtid. Du får selv til pressen kommentarboksen, høyt oppe i hovedtribunen med sin utrolig utsikt over banen og de høye sitte banker rundt.

Hvis kultur og arkitektur er mer din scene, du vil ikke være skuffet. Barcelona er hjem til mange arkitektoniske perler og den mest kjente og elsket er de designet av Antonio Gaudi. De som allerede er klar over Gaudi og hans arbeid vil også være klar over hvor mye av Gaudis arbeid Barcelona har å tilby. Casa Mila, Casa Batlo og spesielt uferdige katedralen Sagrada Familia er alle verdt et besøk for sin enestående skjønnhet og unike design stiler. Gaudi også utformet offentlige rom i Barcelona, ​​som for eksempel Parc Guell. Til tross for det er en veldig travel by park og en av Barcelonas fremste turistattraksjonene, kan det likevel være et stille og rolig sted. Hovedinngangen til parken har to vakkert unike bygninger, med fantastisk art nouveau detaljer og keramiske fliser tårn. Når gjennom portene blir du møtt med en dual trapp bevoktet av Gaudi underskrift mosaikk øgle, berømt vandalisert i 2007 til stor forvirring og sinne av folket i Barcelona. Parken er bygget på en skråning,

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.