*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Siste hele dagen i Alexandria

Ta lunsj med oss, gikk vi til en nærliggende park. Veldig varmt i solen, men fant bare nok skygge til å sitte og spise uten å bli kokt selv. Møtte en annen bekjent av våre verter, en ekte lokal jente hvis interesser inkludert magedans!

Mine yngre mannlige kolleger, tar ingen notis av varmen, tok utfordringen med å spille fotball med lokale fotball talent. Med en fotball på ens føtter, er det ingen mangel på venner til å bli gjort her. Påvirkningen fotball har ikke begrenset til de pene hvite linjene i en formell banen, noe som er stort sett flat og med en bit av plass er åstedet for mange et kick-around.

Alt dette kjører rundt opparbeidet en appetitt for en iskrem! Egypterne tar sin iskrem på alvor. Vi stoppet på en iskrem butikk rett nede i veien, som driver et hjem leveringsservice. Jeg lurte på hvor langt de kan levere før varmen reduserte dyrebar last til bare klissete rot.

Så langt hjemmefra, trenger du ikke forvente stemmer fra bak deg roper navnet ditt, men en halv time eller så senere , mens vi var nedover gaten kjøpe forsyninger for vår hjemreisen i morgen, en røst kom bakfra, ropte navnet mitt. Det var en av de gutta jeg snakket med tidligere. Folk vil snakke med deg her. Selv om språket er litt av et problem, noen som kan snakke engelsk noen elsker å prøve det ut på en engelsk høyttaler.

Senere noen av oss gikk for å se et par brødre som drev en butikk som selger VVS deler. Den eldre broren er veldig hengiven, tar sin religion veldig alvorlig. Under hele besøket, hvis han ikke talte, ble han stille bønn

De insisterte på å gi oss en drink -. Coca Cola, ikke mindre! Dette ville være for meg, den første coca cola i minst 5 år. En av brødrene forsvant nedover veien i noen minutter, og kom tilbake med fire flasker av ting i hendene. Veldig søt, men mye som jeg husket det. Jeg svelget den sammen med alle mine bestillinger, og funnet ut at jeg fortsatt var i live. Jeg forstår at det er bra for rengjøring toaletter!

Hva med noen få kunder som kommer inn, og konferansier samtale, lyttet vi til mye av arabisk. Til engelske ører, når ulyder har mistet sin fremmedhet, er arabisk språk for fascinerende rytme og sjarm. Etter å ha vært her nesten en uke, finner jeg lyden av språket mye mindre aggressiv enn i begynnelsen. Det hele gjør meg ønske jeg var bedre på språk.

Dette var omtrent 08:15. og det er vanskelig å beskrive hvor opptatt alt er på denne tiden i kveld. Veiene, for en start, var

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.