*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Dagstur til Kairo

Blant de mange gamle fotografier i min families arkiver, forstår jeg at det skal være et bilde av min bestefar som står på toppen av en av pyramidene! Klatring dem er ikke lenger tillatt, og så det kan være noe slikt bilde av meg

Tok en tur på en arabisk hest - min arabiske hodeskjerf utlån noen ektheten til scenen. Turen var flott, selv om jeg er sikker på at min stakkars hesten ikke var helt bra. Galopperende var helt klart altfor store anstrengelser for ham. Trodde aldri jeg skulle finne meg empathising med en hest. Kanskje det er egentlig en myk side til meg!

Måtte takle mange "selgere" som går om plaging deg til å kjøpe fra dem. Ganske truende egentlig. De tilbyr ta ta et bilde av deg, med din
kamera, og deretter be om penger. En eller to ganger kan være utholdelig, men når du har sagt "Nei enn deg", omtrent ti ganger, den gjør det blir irriterende.

Fikk snakke med noen unge egyptiske studenter mens vi tok bilder av Sphinx. En av studentene var spesielt snakkesalig. Han studerer turisme, og en del av hans kurs involverer hans lære hieroglyfene, - han kalte det egyptiske Grammar. Jeg ble enda mer imponert da han sa at han støttet Arsenal!

Bare ned fra pyramidene, det er et veldig luksuriøst hotell. Det var bare ber om å bli besøkt. Vi bukket! Tanken på vår sittende i en salong med kald drikke aircondition var bare altfor inviterer til å bli ignorert. Når du er inne på hotellet, må jeg ha glidd inn i en slags transe - noe å gjøre med å komme inn fra varmen. Jeg drømte at vi skulle bo på dette hotellet, som noen mix-up urettmessig hadde ført oss til vårt hotell i Alexandria. Men så våknet jeg. Å kjære, sterk forskjellen mellom fantasi og virkelighet!

Herfra var det en bemerkelsesverdig lang drosjetur i Kairo, og til Museum of Egypt. Museet er en stor og imponerende bygning, bolig relikvier fra Egypts lang og begivenhetsrik historie. Sikkerhet tok beskytter av denne uvurderlig samling svært alvorlig. For noen grunn de ikke liker utseendet på meg. Det var vanlig airport-type skannere og ting, og jeg burde ha tatt av meg skoene siden, er dette normalt det eneste problemet, men jeg ble søkt. Vakten spurte meg om jeg hadde en kniv! Selvfølgelig hadde jeg ikke en kniv!

Tutankharmun og mye mer. Slående! Flott å se den virkelige objekter etter å ha blitt kjent med fotografier for så lenge. Lagt til alt dette, fra de mange forskjellige perioder var: kurver, potter, skåler, glass, modeller, båter

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.