*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Bus Tour til Antalya

Du ønsker ikke å gå til et fjell og du ønsker å gå til sjøen. Du ønsker strender og samtidig sval skogen. Du vil ha en ferie i utlandet, men ikke så langt unna. Vel, alt dette ønskene blir oppfylt hvis du godtar å ha en busstur til Antalya. For at du har hørt om dette fantastiske stedet. Antalya er en by i Tyrkia, ligger på stranden, og er en utrolig vakker resort.

Du spør hva Antalya er annerledes med? Det er vakkert, rent, blått hav. Strendene er veldig flott og behagelig. Det er kult og grønne skoger ved siden av strendene. Busstur til Antalya er en drøm som lett kan gå i oppfyllelse. Sin unike naturattraksjoner i byen er på grunn av Taurus-fjellene, som går ned til sjøen og langs med kysten skjema sletter og åser. Unntatt den omkringliggende naturen, stedene for resten er også vakre og luksuriøse og servicen er førsteklasses. De fleste av hotellene i Antalya er omgitt av vegetasjon. I den nye delen av byen er det palmer, mange underholdningssteder, store kjøpesentre og restauranter.

Busstur til Antalya er ikke bare hyggelig, men også nyttig, spesielt hvis du bruker litt tid sightseeing, hvilket byen og dens omgivelser tilby deg. I byen bør du besøke den gamle delen, hvor du kan se bevarte tradisjonelle bygninger og kan føle den historiske fortiden i byen. Et annet sted du ikke bør gå glipp av under bussturen er det arkeologiske museet. Her figurene fra mytologi blir levende og fortelle oss historier fra fortiden. Museet viser er mange og ligger i flere rom, også i hagen. Blant dem, kan du se rituelle tall, arkitektoniske friser, keramikk, mosaikk og mange historiske gjenstander. En av de mest berømte og vakre mosaikker er at av gudinnen Thetis og hennes sønn Achilles.

Rester av religiøs arkitektur kan finnes blant de mange moskeer og minareter, som også er attraksjoner. Hvis du ikke er tiltrukket av historiske fakta og bygninger, kan du nyte den naturlige skjønnheten i byen. Du kan besøke fallet som ligger ca 4 km fra byen.

En annen berømte feriestedet i Tyrkia er også Kemer, som ligger ca 40 km fra Antalya. Det Toros synker også til sjøen og danner grus strender, og dets bakker er dekket med furuskog. Anlegget byr på mange fasiliteter for turister.

Den Tyrkiske Riviera er veldig attraktivt for besøkende, ikke bare på grunn av sin fantastiske natur, men også for sine flotte hoteller og godt utdannet personale. Antalya og de nærliggende ferie bare bekrefte dette og inviterer deg til å gå dit og nyte.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.