*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Den Beauiful City of Canterbury

.


The City of Canterbury ligger med Kent landsbygda og bade svært nær den. Når du besøker du vil beundre arkitekturen, er det en kjent bygning som lener seg rett over mens du kjører mot Peters området. De største butikkene i Canterbury ligger i et område med brosteinsbelagte gater, og halvveis opp, det er elven, og den berømte ducking krakk fra årene som har gått.

Elv turer er tilgjengelig, og elva bukter seg blant den vakre Kent landsbygda, som sikkert tjener sitt navn som Garden of England. Det er både rolig og avslappende når du forlater sentrum av Canterbury bak deg, hvis dette er hva du ønsker.

Canterbury Cathedral er et flott eksempel på britisk arkitektur på sitt beste, og er vel verdt et besøk inne. Innstillingen, blant de brosteinsbelagte gatene, gjør en føler at noen minutter nå, vil du møte noen fra en svunnen tid, og faktisk det er "Canterbury Tales." Der folk kler i perioden kostyme å ta deg med på en tur, og forklare historien til Canterbury.

Det var på trappen av Canterbury Cathedral hvor Thomas Beckett ble myrdet i 1170. Mange turister fra alle land besøker Canterbury, og studentgrupper kan ofte sees vandre rundt i byen. De er godt tatt vare på hvis de ønsker minner fra deres besøk, som det er mange små butikker fullpakket med et vell av suvenirer å glede alle.

Når jeg går shopping, jeg har funnet et sted å parkere som er gratis. Det gjør innebære en femten minutters spasertur til de viktigste butikkene, men som det tar meg langs elvebredden, og gjennom vakre offentlige hager fulle av blomster, jeg absolutt ikke klage, fordi det er så vakkert. Enten det er sommer eller vinter, vil du alltid finne blomster i hagen og langs elvebredden, noe som bidrar til å holde opplevelsen av å besøke Canterbury slik glede.

Hvis du foretrekker å handle i moderne butikker, deretter Canterbury kan oppfylle det også, med Debenhams, British Home Stores, Marks and Spencers, OG NASONS, bare for å nevne noen av de kjente varehusene. Det er mange spisesteder, gode puber med atmosfære, alle de viktigste supermarkeder, og til og med moteforretninger som MATALAN OG TK MAX.

Hvis du liker fritidstilbud, er det et svømmebasseng og alle fasiliteter, inkludert Marlowe Theatre, som har iscenesatt mange flotte skuespill og pantomimes gjennom årene, vakre parker og hager for å gå i, og selvfølgelig den vakre elven som renner rett gjennom midten av den. Den eneste ulempen er fordi det er et populært s

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.