*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Når Betyr Surinam feire Independence Day?

Surinamecelebrates sin Independence Day på tjuefemte av november hvert år. Den politiske historien om Surinam ble florerer med tøylesløs handlinger av slaveri og untold tortur på den lokale befolkningen. Tilstedeværelsen av natur begavet elver bidratt til fruktbarhet av Guyana slettene. Den femtende og sekstende århundre ble markert i historie ved bred spredning leting etter nederlandsk, fransk, portugisisk og engelsk oppdagere.

De var ute etter å utforske nabo og nye steder og under slike undersøkelser, mange nederlandske og engelske oppdagelses kom til Surinam. Tilstrømningen av disse nederlandske og engelske oppdagelses slutt førte til at de slo seg ned langs bredden av elven Surinam og forplantning av kakao, sukkerrør, kaffe og bomullsplantasjer.

Men den gradvise tidens gang så store konflikter og forskjeller som oppstår blant innvandrer nederlandsk og engelsk som fører til store sammenstøt mellom dem. Endelig problemene ble løst med Breda traktaten. Plantasjen arbeidet som kreves arbeidere og nederlenderne brukte slaver kjøpt i ulovlig fra Afrika for å slite på disse kakao og kaffe og andre plantasjer.

Selv om den grusomme system for slaveri ble avskaffet i år 1863, kom den faktiske uavhengighet ganske sent i det tjuende århundre, i år 1975 på den tjue femte dagen av november der Surinamese feire som sin nasjonale dag med masse glød og festlighet. Rundt 21 år tidligere til den faktiske uavhengighet, nederlenderne forårsaket delvis selvstyre av Surinamese, men alle viktige forsvars- og utenrikssaker ble fortsatt styrt av Nederland.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.