*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Noen Awesome og interessante fakta om Surinam

Surinameis definitivt et interessant sted. Men hva som faktisk gjør dette landet så interessant? Årsakene er mange, og helt forskjellig fra hverandre. Den første interessant faktum om Surinam er den enhet i mangfold i dette landet. Det er muligens ikke noe annet land huse så mange forskjellige kulturelle, etniske og religiøse grupper og likevel leve i harmoni med hverandre. Hvor ellers i verden ville du finne kinesisk, indere, jøder, amerikanske indianere, muslimer, Boerese, Nepalsk alle lever under ett tak, og å være en del av nasjonens integritet og enhet?

Den neste interessant faktum å vite om Surinam er om velsignelse gitt til den av naturen. Amazon skog eller regnskogen utgjør en stor del av landets topografi. Surinam har tjent den ære av å være en blant de svært få nasjoner i hele verden, hvor hver av sine biome har blitt erklært som en nasjonal vilt liv reserve. Loven av landet knyttet til naturreservater tar nesten 30% av landarealet i hele nasjonen under sitt ansvarsområde. En av de naturlige reserver også holde menneskeskapt innsjø, som er skjenket med æren av å være en blant verdens største menneskeskapte innsjøer.

Religiøs toleranse er blitt så snaut og sjelden å finne i disse moderne tider 9/11 og terrorangrep. Men en titt på jødenes synagoge og moskeen av muslimene står helt nær hverandre, sier en annen historie. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.