*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

En av de beste sted å tilbringe sommerferien: Baguio City

Hvis du ønsker å reise til Filippinene, og ønsker å tilbringe ferien vekk fra trafikken i byen, har litt frisk luft og som ønsker å se noen saftig grønn skog, er Baguio City er stedet å være. Det er allment kjent som sommeren hovedstaden i Filippinene. Mest sannsynlig fordi når alle øyene på Filippinene er varmt, er Baguio et unntak. Det er stort sett kaldt i denne byen i snitt fra rundt 15 til 23,3 grader Celsius fra år til år fordi det er ansett som den høyeste forhøyet byen i hele landet.

Hvordan komme seg dit ....

Baguio City er bare en liten by funnet i midtre fjellkjeder i den nordlige Luzon, som er omtrent 1,5 kilometer over havet. Det er ca 6 timer når du reiser med land fra Manila og rundt tre timer fra Clark, Pampanga. Det er mange busstjenester du kan nytte eller en personlig kjøretøy kan brukes til å gå dit via tre store adkomstveier Kennon veien, Aspiras-Palispis Highway og Quirino Highway eller Naguilian Road.
Når du kommer til Baguio, er ganske sikker du vil bli oppdatert med miljøet, menneskene og kulturen. Folk er veldig gjestfrie, levekostnader er svært rimelig inkludert mat og overnatting. Baguio også skryte av deres enorme jordbær gård hvor de har blitt en av produsentene av denne frukten over hele landet og over hele verden.
Hva er det i Baguio å tilbringe ferien? Anmeldelser
Baguio City skryte av sin turisme. Deres økonomi meste avhenger av hvor mange turister som øker hvert år. Du kan se mange sørkoreanske statsborgere hver der i stedet, og noen andre nasjonaliteter. Hvorfor er det så mange folk flokker over dette stedet?
Turistattraksjoner er den viktigste grunnen til at Baguio City har tjent sin tittel som sommeren hovedstaden i Filippinene. Dette er noen av turistattraksjonene:
WrightPark

Du kan ha ridning på denne parken fordi det er mange hester tilgjengelig som du kan leie til en rimelig pris. Det er derfor mange turister name it som "Ride Park". Her kan du også se høye pines samles separat på 100 meter avstander.

MinesView Park hoteller

Du kan se Baguio fjellkjeder der overflod av grønn skog. Det er også hester som du kan ta bilder samt de innfødte i stedet.

Burnham Park hoteller

Denne parken har alle fasiliteter du kan se eksempel basketballbaner, trehjulssykkel ridning, sykling, båtturer, piknik og mye mer. Dette ble ansett som den eldste og de banebrytende parker i byen.

Mansion Hus

Dette er regnet som den offisielle

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.