*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

A Guide To The Town Of Waterlooville

Waterlooville er en liten by som ligger i den sørlige delen av England. Bare noen få miles innover fra kysten Waterlooville ligger i grevskapet Hampshire, og er nært beliggende til byen Portsmouth. Byen har en befolkning på rundt seksti tusen mennesker som inkluderer mange små forsteder som kobles til byen. Byen har en rik historie, og det har vært folk som bor i dette området i mange år.

Waterloo nylig rammet overskrifter der deres fotballag kjent som Havant & Waterloo gjort det til 4 th runde FA cup, en stor prestasjon for en klubb av denne størrelsen. De ble trukket mot Liverpool FC, og spillet fanget fantasien av landet. Størrelsen faktisk ledet to ganger i kampen, men tapte til Anfield laget 5-2. Dette satte Waterloo på kartet selv og navnet har siden blitt synonymt med FA cup.

Hvis du besøker byen er det et bredt spekter av ting å bli involvert med. Hvis du besøker på en fredag ​​er det markedsdag og alltid travlere ned i sentrum. Det er mange spennende butikker å lete rundt inkludert noen rettet mer mot besøkende. Planet Trash er en flott liten butikk å utforske, denne uvanlige butikk tilbyr noen gode gaver og noen interessante små biter og stykker. The Frame Studio selger noen gode lokale kunstverk, og er verdt et bla rundt. Det er også mer praktiske butikker i byen som Tesco.

Hvis du planlegger et besøk til Waterlooville og leter etter et sted å bo så din beste alternativet er trolig på vei til Portsmouth der det er et bredt utvalg av Hoteller som strekker seg fra store fire stjerners hotell ned til liten seng og frokost. Jeg Waterloo selv det er mulighet til å bo på Ship & Bell Inn. Dette er en gammeldags gjestgiveri som tilbyr rom og bord. Rommene er faktisk ganske fin og prisene er rimelige, gjør vertshuset tilbyr noen god hjemmelaget mat som er vel verdt prøvetaking om du faktisk bor i vertshuset eller ikke.

Det er mange steder i denne Området verdt et besøk. Waterlooville er et fint sted å bruke som en base som du utforske steder som Portsmouth og Southampton, disse er to av de største byene på sørkysten, og det er alltid masse som skjer der. Hvis du er ute etter natur deretter hodet for kysten, er Bognor Regis et svært populært turistmål, og er bare ca en halv times kjøring unna. Et annet sted som er virkelig verdt et besøk er The Isle Of Wight, kan du ta en ferge fra Portsmouth, og det er masse å se og gjøre på øya.

Totalt Waterloo virkelig er en nydelig liten by med masse å har noen

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.