*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Barn & amp; # 039; s Aktiviteter i Verbier - Verbier Ski Holidays

Verbier isVerbier isVerbier er en av verdens kultsteder, enten du er et pulver seeker eller en ikke skiløper, har Verbier noe å tilby alle. Verbier er et flott feriested for barn å ha sin første smak av ski, samt at det er en rekke roligere, tryggere bakkene er det også et utvalg av førsteklasses skiskoler, som alle har fantastiske barneomsorg fasiliteter. Det finnes også mange ikke-ski aktiviteter for barn å delta i og nyte, inkludert aking og skøyter.

Det er flere skiskoler i Verbier som gjør at barn så unge som fire til å bli barnas gruppetimer, slik at dem til å prøve ski for første gang. Barnas undervisning har som mål å forenkle din Childs lære så vel som gjør at de har det gøy på samme tid. Det legges vekt på læring i et trygt og morsomt miljø. Barna føre sine gruppetimer sent om morgenen, hvis men du er fortsatt ute nyter de aller ski som Verbier har å tilby, kan du arrangere en Nannie å komme og hente barna. Det er flere barnehager alternativer i Verbier inkludert Les schtrompts, Merinannies, Chalet service Verbier og Petit Verbier, som alle vil plukke barna opp fra sine skiskole og holde dem underholde før du er klar til å forlate skiløypene. De kvalifiserte nannies kan organisere en virksomhet reiserute, som kan inkluderes aking, lage snø menn, hjelpe dem å utvikle sine ski, og de kan selv ta dem opp i fjellet for å møte deg på en restaurant fjellet for lunsj. Hvis derimot barnet ønsker rett og slett å gå tilbake til hytta og spille innendørs barnepike er også i stand til å gjøre dette. Verbier har også flere ikke-ski aktiviteter som barna vil uten tvil finne uimotståelig, hvorav den ene er aking, hva skiferien ville være komplett uten å ta del i noen aking. Aking er alltid en stor hit, og i Verbier er det 2 områder aking foregår: La Tzoumaz på Savoleyres og La Cot på Bruson. Det er to merket 10km løp, må du leie din kjelker fra en av de lokale skiutleie butikker, du kan så oss skiheisene å gjøre samtykke og da er det alle nedoverbakke, vil barna elsker spenningen av fart nedover snowy løp. Det er også flere aktiviteter i Verbier at barna vil uten tvil nyte, inkludert skøyter, bowling og svømming.

Verbier er ikke bare en strålende lekeplass for voksne, men også for barn, de har et stort utvalg av ski og ikke-ski aktiviteter for barna å sette seg fast i. Hvis barna er glade og har en utrolig tid da dette har en tendens til å ha en banker på effekt og dermed hele familien har en utrolig tid. Verbier virkelig er et skisted f

Page   <<       [1] [2] [3] [4] [5] [6] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.