*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Mallorca - Hva er det å se etter Bus

Jeg elsker å reise?. Min favoritt måte for transport er bussen. Noen vil kanskje si at jeg er gal, men jeg vil straks si at dette er den mest behagelige måten å reise på. Bussturer er stadig mer populært veldig fort og det er mange grunner til det - de er svært komfortable og billig. De er en god transport for familier med barn også. I denne artikkelen vil jeg ta deg med på en busstur til Mallorca

Mallorca -. Den første som kommer til vårt sinn når vi hører dette navnet er de store og vakre strender. Faktisk er kjent ikke bare med sine strender, men også med det historie, sin kultur, sitt vakre naturen og alle fornøyelser det gir Mallorca.

I 1960 turister fra hele verden kommer til dette plassere og siden da har det blitt en stor attraksjon. Men de verktøy og keramikk som ble oppdaget det viser at øya var bebodd 1000 BC. Vi kan finne det mange ruiner som de i Ses Salines og Ses Paisses de Arta. Romerne var de som bygde veier og tettsteder der, og de innspill kristendommen. Plasseringen av Mallorca er veldig bra, og det hjalp handel å utvikle og øke. Selv i disse vanskelige tider når kapitalen sin, Pollentia ble ødelagt og landet var under muslimsk styre, Mallorca lykkes i å utvikle sin handel. Senere, til tross for ødeleggelsen av mange bygninger, det fortsatte å vokse opp. I 16 århundre kom det stor krise, og mange mennesker døde på grunn av pesten. I 19 århundre, ble skipshandel med Indies etablert og den første jernbanen ble bygget. I dag er det et demokratisk land med arv godt bevart og med økende turisme.

Hvis vi ønsker å ta en busstur rundt Mallorca, er det best å begynne med sin hovedstad, kjent som Palma de Mallorca. Sin fantastiske bukten, Bahia de Palma vil sikkert sjarmere alle. Andre strender med krystallklart vann og gyllen sand er El Molinar, El Portixol, Can Pastilla, Illetas, etc.

En annen stor landemerke er fjellkjede med navn- Sierra de Tramuntana som er i det nordøstlige delen . Som vi gå fra Andraitx ser vi Puigpunyent og dets kulturer av oliventrær og mandler. Så ser vi Deia - en fin landsby med vakker natur og berømte kirkegården. Ikke så langt unna det vi nå Sa Calobra kjent med sitt kloster heter Lluc som ligger på en meget høy topp på Mallorca. Pollença er også et fantastisk sted med en flott panorama. Den er kjent for sitt museum full av malerier og kunst fra middelalderen. Her kan vi besøke slottet Castell del Rei, Puig de Maria helligdom, Golgata Mountain. Nær Pollença vi fin

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.