*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Reisemål i nærheten av Manila, Filippinene

Tagaytay

Denne rustikke byen vei sør for Manila klemmer en fjellrygg 2250 fot over havet. En av hovedattraksjonene er den fantastiske utsikten over en vulkan sitter på en rolig innsjø som er en faktisk en vulkan innenfor en vulkan. Innsjøen er en "kaldera" eller krater, etterlatt av den opprinnelige Taal vulkanen etter sin store voldelige utbrudd langt tilbake i historien. Hele vulkanen var borte, og det som var igjen er krateret, som nå er en innsjø. I midten av det dannet en nyere mindre vulkansk formasjon, som fortsetter å være aktiv frem til i dag.


For noen tiår siden, er Tagaytay nås med en motorvei, forbi pittoreske landsbyer ligger blant kokos plantasjer og frukthager. Nå er Tagaytay byen et yrende stedet for kommersielle, rekreasjons- og boligutvikling, alt for komfort av de reisende som søker litt hvile og rekreasjon. Langtur går det fortsatt veldig mye en godbit til mange av filippinere og turister.

Pagsanjan

Pagsanjan ligger i kjerneområder av kokos landet, i provinsen Laguna, nås gjennom gode motorveier siste typiske filippinske byer, gjennom store plantasjer av ris og sukkerrør. Tiltrekningen av Pagsanjan er en derring-do båttur nedover elven fra tordn Pagsanjan Falls. Fossen er tilgjengelig med båt, lokalt kalt en Banca
, håndtert av dyktige roerne, gjennom en kløft tre hundre fot høy, festpyntet på begge sider med eksotisk vegetasjon og levende med fugler og aper. Gjennom virvlende stryk, mellom store steinblokker, forbi en rekke tåkete faller, en er brakt til awesome katarakt suser ned i et dypt basseng under klipper. Turen tilbake kalles "skyte stryk", og er en uforglemmelig opplevelse for livet.


Los Banos

De tidlige spanske kolonistene kalte denne byen "bad" eller "Los Baños" bemerket for sine varme kilder høyt respektert for sine terapeutiske krefter. Denne nydelige dampende byen kan nås med gode motorveier sør for Manila, men en rekke typiske filippinske byer, hvorav den ene er fødestedet til Jose Rizal, Filippinene 'nasjonalhelt, i Calamba. Innenfor Los Baños, er Laguna området av University of the Philippines Los Banos, eller UPLB som lokalbefolkningen kaller det, en av verdens ledende institutter for vitenskap, jordbruk og skogbruk.


Byen ligger ved foten av Mount Makiling, hvis bakker er dekket av regnskog. Det er et mekka for fugletittere tiltrukket av sin dyrereservat, ved botanikere for herbaria som huser en uhyre rik variasjon

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.