*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Hvordan gjøre Barcelona

Når du først gå ut av hotellet på den første dagen av ferien er det ofte en overveldende følelse av hvor skal jeg begynne? Hvis det er en flygende besøk eller hvis du har god tid, en Hop-on Hop-off turen er den ideelle måten å se byen

Barcelona hop-on hop-off busstur er ingen aksept.; det er den eneste måten å se byen! Sightseeing har aldri vært så enkelt. Regelmessige busser maksimere mengden av severdigheter som kan sees i en dag. Denne praktisk måte å reise er perfekt for alle aldre. Gå i ditt eneste tempo hop-off når du vil, så mange eller så få ganger du vil. Alternativt lene seg tilbake, slappe av og absorbere byene viltvoksende gaten uten å måtte bli tapt.

Barcelona er de andre største byene i Spania. I motsetning til mange byer som har en liten episenter attraksjoner i umiddelbar nærhet, mye av Barcelonas attraksjoner er spredt ut. Dette gjør Hop-on hop-off tur ideell for å få mest mulig ut av turen.

Barcelona har så mye å tilby. Jo mer du ser av Barcelona, ​​jo mer vil du elske byen. På bare én dag på denne turen kan du besøke gal arkitekturen av Antoni Gaudi på Casa Mila. Byens arkitektur er en fest for øynene, som på UNESCOs verdensarvliste den unike blanding av stiler vil blåse deg unna. Fra middelalderen, Art Nouveau til Modern bygningene sitte ved siden av hverandre og skaper en kompleks rekke av interesse.

Grave opp fascinerende katalansk kultur som fremdeles lever så sterkt i folket i Barcelona i Museum of the History of Catalonia. Du må handle til du stuper i innovate L'illa Diagonal, et fantastisk kjøpesenter som er designet for å se ut som en skyskraper liggende horisontalt. Deretter finner ro på Jardin de Miramar med sin spektakulære utsikt over Barcelona Harbor. Alternativt kan du besøke en av de vakre sandstrendene som Nova Mar Bella, som har over 500 meter med uberørt hvit sand, perfekt for en flekk av avslapning.

Overalt hvor du ser byen har noe nytt og spennende å tilby og med Barcelona hop-on hop-off turen kan du se det hele. Barcelona vil ikke skuffe. Denne turen sikrer at du ikke går glipp av noe, men du tar den på deg eier tempo, slik at du kan slappe av og nyte stressfritt opphold. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.