*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Alaska Resources for å leve og Ferierer

Alaska er en vakker del av vår verden. Hensikten med artikkelen min her er å gi ressurser på nettet for hvor du kan lære alt om denne store staten!

Alaska.gov er et nettsted som er omfattende for de som har intensjoner om å besøke Alaska. Nettstedet er også en god ressurs for de som kan bli planlegger en overgang til denne tilstanden. Den har hvilke jobber som er mest tilgjengelig, arbeidssøker, jobbressurser, jobbsentre og mye informasjon for dette emnet.

Det samme nettstedet gir også informasjon om skolegang situasjonen i Alaska, forskjellige Librairies i denne tilstanden og informasjon om de ulike museene.

Hvis du skal flytte til Alaska, og trenger informasjon om offentlige skoler, er dette et nettsted som tilbyr et vell av informasjon om skole tilgjengelig. Det er en link til skolene hvis du vet hvilken by du er på vei inn, og en liste over klikkbare linker til skolene.

Alaska.net er et annet nettsted du trenger referanse til hvis du planlegger å gjøre Alaska hjemstaten, eller i det minste seriøst vurderer det. Dette nettstedet gir informasjon om boliger tilgjengelig, alminnelig av levekostnader, mer informasjon om utdanning og skolegang, og også hva jobben situasjonen er. Det er en link på nettstedet som også snakker om været i Alaska, som som de fleste vet, blir veldig frigid i vintermånedene.

En annen omfattende nettsted for Alaska er alaska.com. Jeg anbefaler å gå der også. Dette nettstedet gir informasjon om planlegger ferien der, steder for turister å gå, og ting som turister kan gjøre for moro skyld.

Hvis du planlegger å flytte til Alaska, er dette også et godt nettsted til bokmerke. De gir informasjon her også knyttet til byer og landsbyer i Alaska, informasjon om de ulike byer som hovedstaden Juneau, etc., og det er også en rekke bilder av steder i staten.

Travelalsaka.com er en god nettside å besøke hvis du planlegger en Alaskan tur. Dette området har en plass over i høyre hjørne hvor du kan klikke på hvilket element du er interessert i, for eksempel ting å gjøre, transport, steder å bo, etc., og når du klikker på en av disse, vil det gi deg massevis av informasjon.

Også i dette området er henvisninger til andre nettsteder om reiser Alaska, og de ulike typer turer du kan ta. De viser deg de forskjellige tingene du kan gjøre i Alaska som, (1) fiske, (2) se på dyrelivet, (3) dagers cruise, (4) sightseeing, (5) multi-dagers cruise, (6) padling og rafting , og you name

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.