*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Fiske i Virginia Beach, VA

Bla gjennom noen av mine fotoalbum, kom jeg til bildene fra et annet besøk til østkysten i fjor sommer. Jeg hadde fløyet inn i North Carolina for å se min bestemor, pappa og bror. Et par dager til turen, vi endte opp med å ta en kjøretur gjennom Virginia og Maryland for å besøke med andre slektninger.

Mens i Virginia, stoppet vi ved Dockside Seafood og Fishing Center og gikk på en halv dag fisketur på Chesapeake Bay. Etter omtrent fire timer på vannet, jeg bare skrudd opp et par fisk, men jeg likte fisketur og var så fornøyd med servicen der, at jeg trodde jeg kunne gjøre litt av kampanjen.


Hvis du noen gang i området, stoppe ved kai. Det er et flott lite sted som tilbyr god sjømat, fisketurer, båtutleie, og delfincruise. Prisene er stor, fiskestenger og agn er tilgjengelig for deg, og båtene er også fylt med små snacks for kjøp. Hvis du trenger en annen grunn til å gå, er det parasailing også! Det er også plassert på Dockside Seafood og Fishing Center. For priser og mer informasjon om de to, besøke Dockside på http://www.fishingvabeach.com og Shore Drive Parasail på http://www.virginiaparasailing.com/directions.html.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.