*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Omaha Vacation Guide

Omaha, Nebraska hjem til så mange flotte steder å shoppe, spise og spille noe som gjør det til et flott sted å besøke i løpet av sommermånedene.

Selv om det ville være umulig å nevne alt som Omaha har å tilby her er en oversikt over de mest populære stedene å besøke.

Overnattingssteder

Omaha har god tilgang på hoteller som passer hver vacationer behov. Alt fra eksklusive til beskjeden; området er fylt med en rekke steder å velge mellom.

"Carol Hotel Omaha" ligger praktisk til ved 4888 South 118th Street, og har god tilgang til de mest populære attraksjonene som "Omaha barnemuseum," "Joslyn Art Museum", "Omaha Henry Doorly Zoo" og "Rosenblatt stadion."

Dette hotellet er populær ikke bare på grunn av sin beliggenhet, men også på grunn av sin fantastiske priser, flotte fasiliteter, og kundeservice. Hvis du vil vite mer om "Carol Hotel Omaha" logge på www.omahahotel.org.

Arrangementer

Selv på ferie, gjester fortsatt velkommen mulighet til å spare penger, og de vil hvis de besøker den "Sumtur Amphitheater."

Amfiet ligger like ved motorvei 370 og 108. gate i Papillion og arrangerer en sommer konsert og film serie som er gratis for publikum.

"Sumtur Amphitheater "er en landscaper drøm som har vakkert anlagte plener, gresskledde åsen sideområde og et morsomt miljø for hele familien. Hvis du vil vite mer om "Sumtur Amphitheater" eller for en hel hendelse timeplan logge på www.papillion.org.

Rekreasjon

Enten du liker kunst eller andre former for underholdning, er det noe for alle på Omaha "Old Market."

"The Old Market" er hjem til den "Joslyn Art" og "Durham Museum" og tilbyr mange uformelle og fine opplevelser. Vacationer jakt etter spennende natteliv finner danseklubber, tavernaer og teatre, og "Old Market" er nær den populære "Omaha Henry Doorly Zoo." For å lære mer om dette spennende området logge på www.oldmarket.com.

Shopping

En av de mest populære kjøpesentre i ligger på 7400 Dodge Street. "Crossroads Mall" er hjem til store klesbutikker som "Sears" og "Younkers" og verts arrangementer gjennom hele året. Shoppere kan gå inn å vinne turer, premier, og en shoppingtur som er grunnen til dette kjøpesenteret er en favoritt for mange. For en full butikk katalog logge på www.simon.com.

Spise

Omaha er hjem til noen av de mest utsøkte spisesteder og med så mange å velge mellom, ferierende har et bredt rekke etniske alter

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.