*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

The New Face of Destination Marketing: Publish or Perish

Jeg har skrevet om turisme markedsføring for en stund. I 2007 startet jeg min blogg på turisme i krysset. Det spores noen av de fundamentale endringer i hvordan vi markedsfører. Tidlig i 2009 vi rører på hvordan Internett hadde fått kritisk masse og var klar for en rask innovasjon og endring. Jeg har fulgt utviklingen av markedsføring endring fra P of Product, Place, Pris og Promotion til -. Folk, Passion, Prosess og Platform

Denne endringen er tydelig sett i kjedehoteller og med Online Travel Agents som Expedia . Det er imidlertid treg til å ta på med små hoteller og små reiselivsoperatører, men som også er i endring.

I dagens utviklingen publisering er en ny kraft for direkte turisme markedsføring av små hoteller og ferie activities.Publishing er den nye merkevarebygging og plutselig alle er en forfatter med bokstavelig talt hundrevis av markedsføringskanaler på jakt etter originalt innhold. Alle synes det er en utgiver!

I dag når vi snakker om markedsføring til et hotell eller en destinasjon vi foreslår vi starter med historien om deres merkevare. I tilfelle av Dominica Tourism Authority for eksempel opprettet vi en veldig personlig historie om Brand og dette ble offentliggjort i vår egen http://travellersInsights.com og på mange kanaler i mange formater. Denne publikasjonen kan nå bli tilpasset for å målrette markedsføringen i bestemte områder. Forlaget meathods knytte e-handel database av produkter, attraksjoner, egenskaper og event inn i finsihed produktet. Det si et dynamisk system klar til å skrives ut eller lastes ned ved behov.

ezines og rike innholdssider er det nye aviskiosker og magasin boder.

Destinasjon markedsføring er en komplett prosess. Det er ikke nok til å skrive ut brosjyrer og bygge ditt nettsted. Man må ha teknologi som beriker reisende handleopplevelse, noe som gjør dem ønsker å komme tilbake. Det må lette raske sitater, handleliste, sammenligne lister, dele lister, kalendere, reservasjoner og bestillinger for alle reisevirksomhet.

Den nye Travel and Tourism Marketing plattformer omfatte alt fra å bygge distribusjonsnettverk for direkte salg, reklame og merkevarebygging til publisering av innhold og e-handel teknologi til flere kanaler, sosiale medier og smarttelefoner. I dag selv de minste hotellet kan og må ha en Booking Engine. Hvis det er en motor med riktig visjon og teknologi vil det være en stor kraft i utviklingen av publisering merkevaren og produktene. Smarte sys

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.