*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Srilanka & amp; hellip; sikret Land of Buddha

Den engleaktige skjønnhet er en fest for øynene og virkelig sjel tilfredsstillende. Srilanka ligger i midten av indain Ocean. Det er et lite land med fargerik blanding av kulturer, språk, heritages og vakre mennesker. Srilanka har en sterk historie som inkluderer store konger og deres styre, handel, invasjoner etc.It var i 1948 at den fikk sin uavhengighet og en tydelig individualitet, men det var på 22 mai 1972 at Srilanka ble en republikk Nation.Colombo er hovedstaden av Srilanka.

Det er et land med 2000 år gammel sivilisasjon. Det har blitt gitt ulike navn som SINHALADIPA, RATHNADIPA, LANKADIPA, har etc.Srilanka en befolkning på rundt 17 millioner, som er en sammenslåing av ulike kulturer og religioner som singalesere, muslimer og tamiler osv Srilanka er forunt sculpturesque skjønnhet som er så mesmerising.The fosser, tåke dekket fjell, bakker, billed landskap, miles av majestetiske skoger med overflod av flora og fauna, alle disse tvinge oss til å prise skjønnhet det har blitt utstyrt med.

Srilanka fascinerende historie kommer live med vakre steder for tilbedelse, historiske ruiner, elegante monuments.The ulike kulturer, festivaler og religioner gjør det et sted å beundre. Det er landet av Buddha, den ene på grunn av hvem buddhismen kom til eksistens og ga verden et nytt perspektiv på begrepet religion. Srilanka er et hellig land, hellighet svetter fra hvert hjørne av sin.

land å bli beundret og respektert. Ønsker deg selv å bli fylt med ro ... .VISIT SRILANKA ...

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.