*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

London - A Different View

London er en by for walking. Mye av din tid i London vil bli brukt touring steder som London Bridge, Tower of London og Buckingham Palace. Disse er alle fantastiske severdigheter som ikke bør gå glipp av for enhver pris. Med slitne ben og vandre slitne rygger, hva kan være bedre enn en tur hvor du kan sitte og slappe av og se London fra kilden som gjorde det den store og mektige byen den er i dag?

Themsen vindene som en gigantisk slange gjennom byen. Det er denne mektige elven som brakte rikdom og makt til England. En båttur oppstrøms langs Themsen kan være hadde på Westminster Pier på Victoria Embankment. Hold timeplanen fleksibel for denne turen. Avhengig av tidevannet det kan vare fra to til fire timer.

Turen begynner med en stå tilbake utsikt over byen. Dette synet alene er verdt turen. Du vil passere alle severdighetene som utgjør millioner av legg solgt daglig i hele byen kortene. Du vil drive med merkelige båter som er lange og lavt for å passere under broer. Disse båtene er laget spesielt for Themsen. Din første store stopp blir i Kew, hjemmet til Kew Gardens. Kew Gardens er hjemmet til verdens største samling av levende planter, over 30.000 eksemplarer finnes her. Hagen har mer enn 650 forskere. Dette botanisk rart ble grunnlagt i 1759. Gratis guidede turer er tilgjengelig med fantastiske steder som den kinesiske Pagoda bygget i 1762. En stopp på Orangery for lunsj serverer småretter. Hvis du noen gang har lurt på hva det var som å ha et fugleperspektiv av en skog glade deretter en spasertur langs Treetop Walkway vil bringe deg til tak av denne skogen for en 200 meters spasertur langs tretoppene.

Tilbake på båten passerer du små engelske grender pakket med gamle steinhus og sjarmerende te butikker. Reisen slutter ved Hampton Court Palace, hjemmet til kong Henrik den åttende. Hampton Court var kong Henriks favoritt palass i hele sitt rike. Mesteparten av sin tid ble brukt her ved hoffet. Palasset skryte levende historie med rekonstruksjoner av Tudor-dynastiet. Utenfor 60 mål store slottshagen tilbyr den berømte hekk labyrint, bygget og plantet i 1690, der barn og voksne teste lykken på over en halv mil av trasé med sving etter sving, blindvei etter blindvei, på jakt etter den unnvikende exit . Fountains glitrer i solen overalt du ser. The Great Vine, en enorm drue vine over 120 fot lang, ble plantet i 1768 og fortsatt den dag i dag produserer en overflod av søte, svarte druer. The Home Park er over 700 dekar med hjo

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.