*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Kulturer Blend i Toledo, Spain

Fra arkitektur til religion, politikk til mat, har Toledo kombinert det lokale kulturer å gjøre denne byen til et unikt og spennende sted å besøke. Mens resten av verden så jødene kjemper islam og kristne kjemper alle, lærte Toledo til å leve og arbeide sammen i relativ fred. Dette er tydelig i bygninger bygget av jøder for de islamske folk på kristne land.

Denne blandingen av kulturer gjelder i middagsopplevelse for de reisende også. Lokalbefolkningen var ikke stort på oppdrett som i det meste av Europa. I århundrer jakt og sanking gitt deilige måltider som er fortsatt mye spist i dag av lokalbefolkningen og lett tilgjengelige i restauranter over hele byen.

Toledo er kjent verden over for en svært berømt concoction. Toledo Marsipan er solgt over hele verden. Når du besøker Toledo er det et must å prøve denne velsmakende slutten av. Marsipan består i hovedsak av egg, sukker og mandel måltid. Marsipan er tradisjonelt formet til dyr og selges som mini kunstverk. I den æra av Leonardo da Vinci er han sitert som sier "jeg har observert med smerte, at min signor Ludovico og hans hoff sluke opp alle skulpturene jeg gir dem, helt til siste liten bit, og nå er jeg fast bestemt på å finne andre måter som ikke smaker så godt, slik at mine arbeider kan overleve. " (Notes on Cuisine, 1 470)

En annen berømt fatet funnet i Toledo er estofada de perdiz, en gryte laget av vill rapphøne. En annen populær rett laget med vill rapphøne er judias con perdiz, en bønne og rapphøne lapskaus. Vilt serveres i mange av restaurantene. Min personlige favoritt er La Abdia i den gamle bydelen. Her finner du en fantasifull meny med tradisjonell mat servert med et vennlig smil. I likhet med resten av denne historiske byen, maten har ikke forandret seg mye i århundrer. Hotellets restauranter i Toledo er ikke å bli ignorert heller. En fin romantisk middag på terrassen til en av de luksuriøse hotellene i Toledo med utsikt over byen om natten er den beste måten å avslutte dagen.

Enhver tid på året du vil finne den høyeste konsentrasjonen av restauranter, uteliv og aktivitet på Calle Alfilleritos. Her er hvor du finner den spicier siden av Toledo for en natt med musikk og dans. Hvis du er i Toledo under festivalen av The Feast of Corpus Christi du vil se Toledo mest ekstravagante fiesta. Dekorasjoner begynne lining gatene fem uker før prosesjonen som er i mai eller juni. Siden 1300-tallet denne festivalen har hatt en viktig del av Toledo kultur.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.