*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Slo The Heat i Sunny Spania

Som Spania opplever en av sine varmeste somrene i nyere historie, utenlandske turister og spanske statsborgere både er på jakt etter nye og oppfinnsomme måter å slå varmen. I en noe bisarr vending, har Pamplona byens embetsmenn endret ruten for år gamle okseløpet i for at det skal kulminere med et dykk inn i den kjølige, klare Atlanterhavet-for okser og bull løpere alike. Dermed "kjører av okser" kan dessverre bli "svømme av okser", snart etterfulgt av drukning av okser.

Solbrenthet, heteslag og de fremmøtte fysiske, følelsesmessige og økonomiske sykdommer blir tatt inn betraktning, kanskje dette er rett tid for å nyte en spansk ferie definert av, ja, du hørte det riktig, god gammeldags air condition. Snarere enn traipsing rundt Madrid i førtifem graders varme på jakt etter tapas, sangria og en bit av iberiske kultur, ville man gjøre det bra å komme seg ut av byen og har en skikkelig ferie, solbrenthet og heteslag heldigvis ikke inkludert.

Turen til Toledo, noen sytti kilometer sør for Madrid i en luftkondisjonerte første klasse tog vogn, betinget av tilgjengelighet og personlig økonomi selvfølgelig, kan vise seg nettopp den type ferie fra ferien at kvelende varme spanske vær nødvendig. Avtagende hyppigheten av hva den ellers ville ha sommerferie refrenget av turister over hele Spania, "Jeg visste ikke at det skal være så varmt," eller verre "Jeg tror jeg kommer til å kollapse og dø," er absolutt ikke en dårlig idé.

Selve byen er på ingen måte altfor kaldt, men en rekke luksushoteller i Toledo rundt UNESCOs verdensarvliste bety at du kan kjøpe komfort og pusterom fra varmen til halve prisen av hva det vil koste i Barcelona, ​​Madrid, Malaga, Alicante eller bare om noen andre store spanske turistmål. Du kan fortsatt traipse, selv om størrelsen på kulturarv og byen selv betyr at du slipper å traipse så langt. Alle de iberiske smaken, tapas, sangria og alle fortsatt venter på deg der, selv om det er mindre risiko for de nevnte solbrenthet, heteslag og outright dødsulykke i å komme dit, og nyter det. Spesielt hvis du har hatt god følelse å bestille et av hotellene i Toledo som har air condition og full størrelse. Ikke glem å pakke solkrem, husk alltid å bruke på nytt og, viktigst av alt, prøv å tenke okser. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.