*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

En Tourist Guide til West Virginia

1. Innledning

West Virginia, uendelige dekket med skog og kjent som "Mountain State", byr på storslått natur, naturressursrelaterte severdigheter, og året rundt, utendørs aktiviteter.

Når rik på kull og tømmer, ble det formet av miner og logging jernbaner som hentet dem, men når tiår med fjerning begynte å utarme disse råvarene, sin rullende, grønne-teppebelagte fjellene overgitt videregående byproducts- nemlig, fotturer, sykling, fiske, rafting, klatring og jakt til turister og sports entusiaster. Dens New River Gorge, som tilbyr mange lignende aktiviteter, er like vakker med sine robuste banker og asurblått overflater, mens prinsippet byen Charleston, revitalisert i løpet av 1970 og 1980, og har nå museer, kunst, kjøpesentre, restauranter og verdens klasse spillesteder.

2. Charleston

Ligger på Kanawha River, og sportslig en lett omsettelig gate bæresystem, er det delt inn i Capitol-komplekset og sentrum med East End Historic District knytte de to.

Fra det tidligere, som er hjertet av statlige myndigheter, stikker den overalt synlig, gull-hvelvet forsamling selv. Konstruert av buff Indiana kalkstein og 4,640 tonn stål, som selv krevde midlertidig legging av en spore jernbanen å transportere dem, hadde bygningen blitt lagt i tre etapper under en åtte-års periode: 1924-1925 for vestfløyen 1926 til 1927 for østfløyen, og 1930-1932 for å koble rotunde. Det ble offisielt innviet av guvernør William G. Conley den 20. juni 1932 i anledning av West Virginias 69 th bursdag som en stat.

Det er gull kuppel, som strekker seg fem fot høyere enn for Capitol i Washington, er forgylt i 23 ½-karat bladgull, brukt mellom 1988 og 1991 som små torg for å dekke den ellers kobber og bly overflaten.

To tredeler av interiøret, som omfatter 535.000 kvadratfot inndelt i 333 rom, består av italiensk travertin, keiser derby, og Tennessee marmor, og lysekrone i rotunden, sitt sentrum, er laget av 10,180 stykker av tsjekkoslovakisk krystall opplyst av 96 lyspærer. Veiing 4000 pounds, henger det fra en 54-fots messing og bronse kjede.

Across fra State Capitol, men fortsatt innenfor komplekset, er West Virginia Cultural Center. Åpnet i 1976 og drives av West Virginia Seksjon for kultur og historie, det ble opprettet for å vise frem statens kunstneriske, kulturelle og historiske arv, og huser West Virginia State Museum, arkiv og historie bibliotek, gavebutikk, og en arena for kulturarrangementer, forestil

Page   <<       [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]  ... >>  >> 
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.