*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Reisemål: Wenzhou, Zhejiang-provinsen, Kina

Reisemål: Wenzhou, Zhejiang-provinsen, Kina

Wenzhou er en fantastisk travel havneby i Zhejiang-provinsen og en viktig by i Kinas fri markedsøkonomi med sterke bånd til Europa og USA. Dette har gjort Wenzhou, hjem til 7,4 millioner mennesker, en svært velstående by full av business menn og kvinner.

Turister kan finne Wenzhou litt mangler i veien for kulturelle attraksjoner, men de som den har er veldig interessant og er det noen steder å besøke like utenfor byen.

Høydepunktet i selve byen er Jiangxin Island (Jiangxin Dao), som ligger i midten av Ou River. Øya er veldig vakkert her, med en spredning av pagoder, en innsjø og veldig pen steinbruer. Du kan komme til øya med en ferge fra Jiangxin Pier.

Et annet interessant sted å gå til, er Maguo Temple (Maguo Si) på Songtai Hill nær Renmin Xilu. Dette er en fantastisk tempel dateres tilbake til Tang-dynastiet og et få sted å komme vekk fra kjas og mas i byen og få litt fred og ro for hodet, så vel som din ånd.

Hvis du er kommer til Wenzhou, så du ikke bør gå glipp av sjansen til å besøke Jingning County (Jingning Xian). Det er like utenfor byen og sitter nær grensen mellom Zhejiang-Fujian. Dette er bildet av det landlige Kina som Westerns har i hodet -. Gamle landsbyer, forsiktig brusende bekker og elver, frodig grønn vegetasjon og uhyggelig vakre fjell

Jingning County er hjem til en stor populasjon av hun, en av 56 offisielt anerkjent etniske grupper i Kina. I en Han-kinesere dominerte landet, Hun utgjør rundt 10% av befolkningen her og har klart å holde sin identitet intakt her tross alle odds.

Det er mange kinesiske turgrupper som passerer gjennom denne regionen, noe som gjør det et svært populært reisemål. Når du ser rett og slett fantastisk natur du vil helt forstår hvorfor.

Start med en tur til landsbyen Hexi og deretter bære på Dajun. Denne landsbyen er veldig pen, og du kan snakke med de kvinnene som vil prøve å selge deg sine utrolige biter av broderi (de vil hevde sin hjemmelaget, men de fleste vil ha fabrikk tagger på ryggen!). Hvis du vil ha en bit, får øve på pruting.

Fra denne landsbyen kan du ta en get elv tur ned Xiao Xi på baksiden av den berømte bambusflåter. Dens dyrt, men to timers turen er vel verdt hver yuan. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.