*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Er Hobart, Tasmania den beste byen i verden?

Hobart, Tasmania var stedet jeg ble født, noen tjue åtte år siden, og siden da har jeg bodd i Melbourne, Sydney, Darwin og Perth, og for meg Dette er den beste byen i verden. Hvorfor sier jeg det? Det kan være nettopp det sakte tempo passer meg, men det er neppe noen forbrytelse, som heroin, kokain og is aldri virkelig tok av her, og folk er bare litt for avslappet å bry stresse. Det er omtrent alt du kan ønske deg fra en stor by i Hobart, har vi noen få 24-timers mat steder og flaske butikker, levende musikk, alle de vanlige bekvemmeligheter, og du kan gå rundt i CBD, i en halv time.

Folk over hele verden innser at problemene med å leve i en by full av folk langt større enn problemene med å ikke ha så mange TV-kanaler, og litt mindre av alt annet sånn. Nå som mange begynner å kjøre bedrifter fra sine datamaskiner og lignende, innser de at det er best å gå der husene er billigere, er kriminaliteten lavere, og luften er friskere, men de ønsker ikke å flytte ut til landet helt. Hobart er den beste byen i verden, fordi den kombinerer akkurat den rette mengden av billig eiendom, store byfasiliteter, og også uberørt villmark, med mennesker som er lett å komme overens med, og en langsom avslappet atmosfære. Bare se på Mt Wellington hver dag fra min inngangsdør trinn er nok til å slappe av meg. Hobart er den beste byen i verden å oppdra dine barn, kanskje med mindre du ønsker å snakke et annet språk enn engelsk.

Du kan sannsynligvis har allerede plukket opp brosjyrer på Hobart flyplassen eller besøkt besøkssenteret i Maquarie St i byen. Men det er mange gode steder å besøke rett innenfor byen Hobart. Hvis du går opp Davie St finner du St Davids Park, rett på kanten av CBD, der finner du ikke bare en vakker park å ha en piknik i, men også den gamle kirkegården som ble brukt i de tidlige dagene av fangen oppgjør. Gå rundt Hobart, og du vil finne gravsteiner fast i veggene, noen av barna, unge menn og kvinner som ikke livevery lenge i de tøffe forholdene i fangen liv. Når du går gjennom parken du faktisk gå over restene av folk fra to hundre år siden. Hvis du går lenger bort fra byen ned mot Salamanca, vil du finne mange gode spots, Parliament House med sin egen park, og som du fortsetter videre finner du mange gamle bygninger, Ned Kellys skritt og så videre.
< p> Dette er de gamle Hobart bygninger som mange turister finner interessant, men hvis gamle bygninger og straffeleirer relikvier vokse slitsomt, vil du ønsker å finne et godt sted

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.