*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Områder å se langs South Loop av Martinique

Besøkende til den karibiske øya Martinique er inne for en godbit når de tar en kjøretur langs South Loop av øya. Dette fascinerende kjøretur begynner like sør for Pointe de Bout og vil ta deg gjennom sjarmerende små landsbyer. Det er her at du vil oppleve den ekte tradisjonelle kulturen på øya på steder som har forblitt uberørt av reiselivsnæringen i liten grad. Det er alpinanlegg her, samt spisesteder, men denne delen av øya er mindre overfylt å gjøre for en virkelig avslappende ferie.

Den første landsbyen du kommer til etter å ha forlatt Trois-Ilets er Anses-d "Arlets . Naturen er enestående med de hvite sandstrendene vert for de fargerike båter av beboerne trukket opp på sanden. Fiskegarn blir hengt ut til tørk, men det er fortsatt god plass til å nyte stranden og svømming. Du kan også delta i noen fiske utenfor moloen. Vannet i denne delen av Martinique er av spesiell interesse for dykkere og snorklere på grunn av det vell av fargerike livet i havet. I denne lille landsbyen kan du besøke den lille steepled kirken, og hvis du besøker i løpet spesielle helligdager, ta i en konsert på musikkpaviljongen.

Le Diamant er neste stopp på kjøretur langs Martinique South Loop. Denne landsbyen har en utmerket strand som er sjelden overfylt. Bare offshore du kan se rock som gir dette stedet sitt navn - Diamond Rock. Stranden i Le Diamant er sand og i skyggen av palmer som tilbyr den perfekte Caribbean opplevelse. Det er små hoteller i dette området hvis du bestemmer deg for å bli en stund.

Ste-Luce er en søvnig liten fiskerlandsby med strender med fin hvit sand. I tillegg til stranden og de mange mulighetene for å nyte vannet, kan du se gjenstander som har blitt avdekket gi en titt tilbake i fortiden på Écomusee de Martinique. Her vil du se noen av de verktøyene som brukes av de innfødte Carib og Arawak indianerne på øya. Dette museet er åpent hver dag fra tirsdag til fredag ​​hver uke.

Den siste stopp på South Loop stasjonen er på Ste-Anne. Denne landsbyen ligger på den ekstreme sørspissen av øya og er innstillingen for noen av de fineste strendene på Martinique. Bakteppet for strendene er lunder av Manchineel trær, som er giftige, spesielt på en regnfull dag. Du kan se litt skygge fra dem på en solrik dag, skjønt.

Strendene i Ste-Anne er ofte overfylt i helgene og på helligdager, men i løpet av uken er det perfekte stedet å slappe av og spille i sanden og vann. Dette området av øya er også hjemmet til den eneste

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.