*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Reise: Den beste stranden Holidays In Malta Og Gozo

Malta og Gozo: For en flekk av kultur i solen

Malta, Sør-Sicilia og utenfor kysten av Nord-Afrika, har et varmt klima, avslappet tempoet og vakre strender. Dets historiske byer og nydelig vær gjør det perfekt for å kombinere læring med fritid. Øya er overstrødd med forsterkede Citadels, gamle templer og noen av de beste dykkesteder i Europa.

Historisk, er liten Valletta den maltesiske hovedstaden. Det er lett å gå rundt denne kompakt by, hjem til mange kirker og monumenter. Vandre ned sine smale honningfargede gater fylt med pen butikk fronter og elegante kafeer.

Ta et sjøfly til nærliggende Gozo for lier full av duftende olivenlunder, caper busker og sitrontrær, forrevne klipper og steinete bakker.

Stress helt med en autentisk ayurvedisk massasje på Kempinski Hotel San Lawrenz. Føler stress smelte bort så varm urteolje helles i en svak strøm over pannen.

Gozo 7000-år gamle Ggantija templer dateres tilbake til 3600BC og er enda eldre enn pyramidene i Egypt. Victoria, hovedstaden, er en befestet by med mange fine barokke kirker og imponerende utsikt over bølgende åser av øyene.

Ta en kort båttur til den lille solfylte øya Comino. Med sine stupbratte krem ​​klipper, perfekt hvit sand og turkis vann, har Comino en øde øy føler og tiltrekker båtlaster med sol-tilbe turister. Svømme i det krystallklare vannet i Blue Lagoon, som er en lun vik på vestsiden av øya.

For god mat, spise lunsj i Rubino i Valletta, som serverer tradisjonell maltesisk mat. Den sverdfisk er et must. Lunsj koster rundt € 8 for en startpakke og € 12 for en hovedrett.

For et komfortabelt opphold, sjekk ut Phoenecia Hotel i Valletta fra £ 136 for tomannsrom personer inkludert frokost (eller £ 68 per person per natt ) for opphold på tre til fem netter.

I Gozo bo på Kempinski Hotel San Lawrenz, der dobbeltrommene er priset fra rundt £ 120 for en natt.


Foto Kilde

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.