*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Reise: Best Beach Holidays: de Destinasjoner Finest Kyst å besøke: Florida & amp; amp; Italia

Florida Gulf Coast Islands av Sarasota og Bradenton

For Sun, Sea and Shopping

Med det gyldne sandstrender, flotte hoteller, restauranter og barer. Avslappende kvelder samt mye å holde deg opptatt i løpet av dagen. Florida gulf coast er en flott strand ferie.

Shop på The Prime Outlets Ellenton kjøpesenter med sitt utvalg av designerbutikker og fantastiske rabatter på etiketter.

Få bortskjemt på Acqua Spa som tilbyr et utvalg behandlinger. Det finnes også en salong og du kan leie sykler å ri langs strandpromenaden.

For tropiske planter, hodet til Marie Selby botaniske hager, hvor du har fantastisk utsikt over Sarasota Bay. Det er flere 20.000 klima og utendørs blomster og busker.

Det finnes guider for å gjøre turen mer informativ og for barn er det en regnskog lekeområde.

For stor, velsmakende, rimelig mat prøve Strand plasseringen av The Sandbar restaurant på Anna Maria Island. Det er solnedgangen konkurranse og god livemusikk

På Siesta Beach prøve Siesta Key østers pari og nyte noen dyp -.. Stekt alligator

Skinny plass er en stor burger joint serverer hamburgere og chips .

For Overnatting prøve The Tortuga Inn Beach Resort Bradenton Beach, gir det en-og to-roms enheter, studioer og hotellrom. Det er en privat strand, båter og utendørs og innendørs basseng

Amalfikysten, Italia:. Den ideelle reisemålet for glamour søkere

South of the Bay Of Naples er en fantastisk strekning av den italienske kysten med herlige feriesteder. En virkelig glamorøse sted for reisende.

Amalfi ligger pent i åsene. Det kan skilte med spektakulær utsikt, en strand og en havn med ferger som går til Capri, Sorrento eller Positano.

Amalfi livlige hovedgaten er kantet med butikker og kafeer og Cathedral of St. Andrew.

Ravello, er en kort kjøretur fra Amalfi hvor Greta Garbo, Humphrey Bogart og Lauren Bacall bodde og restauranter og barer alle har signert bilder av dem langs veggene.

Ravello to vakre hager ble både restaurert av velstående britiske menn Villa Rufolo, iscenesetter klassiske konserter gjennom hele året, mens Villa Cimbrone er et luksushotell med begrunnelse åpne for alle.

Amalfikysten er kjent for fargerike keramikk, mange butikker rundt for å velge de beste. Samt den berømte sitron-flavored likør Limoncello

For lett å komme seg rundt. - Ikke ta en bil! Veiene kan bli veldig travelt så gå eller ta en båt.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.