*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Hvordan ta toget Rundt Chicago

Byen har åtte toglinjer, hver oppkalt etter en annen farge, som alle møtes i sentrum for å danne en sirkel som utgjør Chicagos berømte "Loop". Fra sentrum, tog spredt ut som tentakler til alle områder av Chicago. Heldigvis, Chicago Transit Authority (CTA) gjør får rundt Chicago med tog enkelt og morsomt.

Trinn 1Find din nærmeste togstasjonen på en CTA kartet. Disse kartene kan bli kjøpt på mange dagligvarebutikker, valutavekslinger, biblioteker og andre offentlige steder, eller funnet på CTA nettsider. Google Maps har også integrert CTA kartinformasjon i systemet sitt.

Trinn 2Inspect kartet for å planlegge ruten. For å nå et bestemt reisemål, bestemme den korteste ruten mellom stasjonen og stasjonen nærmeste målet ditt. Hvis du trenger å bruke flere toglinjer, kan du vanligvis ri inn i Loop og bytte tog der. CTA kartet viser hvilke stasjoner gi overføringer mellom hvilke tog linjer.

Trinn 3AT stasjonen, setter penger inn i fare kortet maskin og hente kortet ditt. Dette kortet lagrer verdien av hva pengene du setter inn, og kan lastes på nytt senere. Normal pris er $ 2.25. Overføringer innen jernbanesystemet er gratis, men hvis du ønsker å overføre til en buss, kan du gjøre det i løpet av to timer ved å bruke det samme kortet, for 25 cent. Alternativt kan forhåndsinstallerte passerer kjøpes på mange dagligvarebutikker og valutavekslinger, samt går god for ubegrenset rides for en forhåndsbestemt periode, for eksempel de syv-dagers pass.

Trinn 4Insert din fare kortet inn i sporet foran telleapparat. Det elektroniske displayet på toppen av maskinen vil indikere beløpet trukket. Push mot metallstenger og fortsett fremover.

Trinn 5Pick toget går i din retning. Dette kan være vanskelig, og enda lang tid chicagoans noen ganger får det galt. Hver togstasjonen har tog som går i to retninger, og de to sidene av plattformen er merket med navnet på den siste stasjonen i den retningen. Derfor Blue Line toget mot nordvest er merket "O'Hare," og den røde linjen sørover er merket "95th /Dan Ryan." Trains seg selv er også merket på denne måten. Sjekk kartet for å se den ultimate målet for tog å gjøre at du går til høyre side av plattformen.

Trinn 6Når toget kommer, skriv nøye. Ledere ser ut til å sørge for at kundene er klare av dørene før stengetid dem, men noen ganger ryttere blir fanget i dørene, så vær forsiktig. Nå ta deg en plass med god utsikt, og nyte turen rundt Chicago.

Tips Studenter, kunder med

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.