*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Reisemål: Emei Shan, Kina

Reisemål: Emei Shan, Kina

Emei Shan tilbyr et kjøligere retrett fra trykkende varmen av Sichuan-bassenget. Det ligger 130km sørvest for Chengdu og er en av de fire berømte buddhistiske fjell, de andre blir Putuoshan, Wutai Shan og Jiuhua Shan.

Naturen her er noe ut av en fantasy-film med te treplantasjer og templer spredt rundt. I sjeldne ettermiddager kan du se fenomenet kjent som Buddhas Aureole hvor regnbue ringer fester seg til en persons skygge i en sky bank under toppen. Buddhistiske munker, hengiven i sin tro, mente at dette var en samtale fra utenfor og ville hoppe av Cliff selvoppofrelse.

Den beste tiden å besøke Emei Shan er mellom mai og oktober som fotturer i vinter har sine problemer. I november snø generelt begynner å falle på de øvre skråningene, men tåke og skydekke er vanlig gjennom hele året.

De mest populære rutene opp i fjellet er via Long Life-klosteret, Chu Temple og Elephant Bathing Pool. Det er busser som går opp i fjellet fra stasjonen i Baoguo landsbyen. En populær rute er å ta buss til Wuxiangang til du kommer Jingshui. Her kan du ta en taubane til Long Life-klosteret.

Du vil trenge masse tid til å klatre Emei Shan-det er en svært vanskelig klatre. Du kan nå Long Life-klosteret og ned igjen til Erklærer Nation Temple innen to dager, men vær forberedt på å tilbringe en god del av den tiden fotturer.

Det er mange steder å se mens du klatrer opp Emei Shan. Long Lie Monastery (Wannian Si) er den eldste tempel på Emei Shan og ble rekonstruert i det niende århundre. Bodhisattva Puxian, beskytteren av fjellet, er hvem tempelet er dedikert til. Det er en vakker 8.5m høy statue av ham på en hvit elefant som dateres tilbake til 980 CE, laget av bronse og kobber. Det sies at hvis du gni elefantens bakbenet som vil du ha lykke til.

Crouching Tiger Monastery (Fuhu Si) er en skjult perle, skjult i en skog med en syv meter kobber pagode som er skrevet med buddhistiske tekster og illustrasjoner.

Erklærer Nation Temple (Baoguo Si) er et vakkert tempel fra det 16. århundre. Inne kan du se sjeldne planter og en slående porselen Buddha laget i 1415.

Pure Sound Pavilion (Qingyin Ge) er vakkert oppkalt etter lydeffekter som er produsert av vannet som kurs rundt fjellformasjoner i nærheten. Kommer hit, kan du slappe av og setter pris på den naturlige skjønnheten i dette området samt nyte deg selv ved å svømme i vannet.

Elephant Bathing Pool (Xixiang Chi) sie

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.