*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Reiseopplevelser: Rovinj, Croatia

Reiseopplevelser: Rovinj, Kroatia

Å reise gjennom Kroatia, blir du møtt med uovertruffen skjønnhet som hjemsøker deg lenge etter du kommer hjem. Dette er hva jeg fant da jeg turnerte rundt Kroatia. Jeg var heldig nok til å være i stand til å utforske hver tomme av denne turisme-unscarred landet.

På vei til Pula, gjorde jeg den 22 mile (35km) omvei slik at jeg kunne bo i Rovinj for et par dager . Da jeg kom, smilte jeg på hvor pen byen er. Husene ser ut til å klynge rundt bakken av en tidligere øy. Når jeg droppet av mine poser på min skjønne lille hotellet og frisket opp, setter jeg av å utforske Rovinj

Som en arkeolog og profesjonell forsker, jeg er forelsket i alt å gjøre med historien.; Jeg slukte Rovinj for sine historiske og kulturelle attraksjoner. Min første stopp var kirken St. Tommaso, som er et lite kunstgalleri nå. Det er fra en gang i middelalderen, men hadde opplevd renovering i 1722. Jeg fikk beskjed om å se opp for fallende murstein som jeg gikk under den vakre buede hall, og jeg var ganske heldig som sekunder før jeg gikk under én del, et stykke faktisk falt der jeg ville ha stått!

Jeg har også besøkt akvariet, et sted jeg alltid liker å gå. Dette akvariet er hjem til noen fantastiske tanker med Adriatic sjøliv. Den ble åpnet i 1891, noe som gjør den til en av de eldste akvarier i hele Europa.

Jeg er ikke kristen, men jeg liker arkitekturen i kirker, så jeg betalte et besøk til Crkva Sv Eufemije, kirken St. Euphemia. Dette er en 18. århundre barokke kirken der restene av Rovinj skytshelgen er sagt å ligge i en sarkofag som daterer seg fra det 6. århundre. Hun ble maryred i 304 CE, men hennes grav forsvant i 800 Ce og det sies at det ble vasket ut i havet hvor den dukket opp på kysten av Rovinj.

Et annet område jeg så i min svært begrenset tid her i Rovinj, så jeg Balbi Arch, som ligger i hovedtorget i gamlebyen. Du kan se en tyrkisk hodet på den ene siden og en venetiansk løve på den andre. De løve lettelse stammer fra det 16. århundre, men buen selv ble bygget i 1907, men er vakkert å se på. På toppen er de to Balbi våpenskjold og en latinsk epigraph.

Dessverre har jeg bare hatt denne ene dagen før jeg måtte bære på til Pula. Men jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til å besøke her som Rovinj var en usedvanlig vakker by, og hadde mye mer å vise meg enn hva jeg var i stand til å se. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.