*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Reisemål: Naxos, Hellas

Reisemål: Naxos, Hellas

Av alle de greske øyene, er Naxos anses å være en av de vakreste. Dette er øya der helten Theseus forlatt nydelig Ariadne etter hjelpe ham unnslippe labyrinten på Kreta, bare for henne å møte og gifte seg med den guden Dionysos som falt umiddelbart forelsket i henne. Siden dette har vinen fra Naxos hadde et rykte for å være den perfekte motgift for et knust hjerte.

Gjennom århundrer, Naxos har vært et kulturelt senter for grekerne, romerne og bysantinerne. Ikke bare dette, men osmanerne, frankerne og venetianerne har hver forlatt sine egne påvirkninger på øya, noe som gjør Naxos et virkelig unikt sted å besøke.

Naxos er en fruktbar øy, vokser fiken, oliven, druer, sitrusfrukter, poteter og korn. Du vil finne at hun er hjem til noen spektakulære fjellutsikt og myke sandstrender omgitt av krystallklart vann.

Det er flere måter å komme hit. Det er daglige avganger til øya fra Athen, med to på søndager. Du kan også ta en ferge, hurtigbåt eller katamaran fra forskjellige øyer, alle koster ulike beløp. Flyplassen ligger ca 3 km fra Horo til sør, og du kan ta en buss fra nærliggende

Det viktigste anløpshavn og hovedstaden på øya er Hora og kan deles inn i to seksjoner -. Bourgos (der grekerne levde) og Kastro (hvor de venetianske katolikker levde). Du vil finne fergekaia på den nordlige delen av sjøen, i samme område hvor busstasjonen er. Vannkanten kalles Protopapadaki, men alle refererer til det som Paralia, og er full av kafeer, butikker og tavernaer.

Besøkende bør ta seg tid til å fullt utforske både den greske og venetianske deler av Hora. Den Bourgos delen er bak den nordlige delen av sjøen, full av smale gater. Kastro er vakrere ut av de to seksjonene. Det ble gjort hovedstaden i Marco Sañudos hertugdømmet i 1207 og det er fortsatt noen fantastiske venetianske herskapshus som du kan se i dag.

Det er noen flotte kirker og kapeller besøkende kan oppleve i Hora. Hvorfor ikke stoppe av på Mitropolis Museum, der du kan se fragmenter av en 13. til 11. århundre f.Kr. Myceanean byen som ble forlatt av sine innbyggere på grunn av høy risiko for flom. Du kan se ned på glass under føttene å se gamle stiftelser og utgravd bygninger som vil gjøre at du lurer på om de gamle folk i denne øya.

Det arkeologiske museet er et annet flott sted å besøke. Ligger i det tidligere jesuitt skole i Kastro delen av byen, viser det noen fantastiske hellenistiske og romerske gjenstande

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.