*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Gasp & amp; eacute; Halvøya - En følelse av Infinity

Selg deg turer noen ganger skape fantastiske overraskelser. Flere somre siden, hadde jeg vagt planlagt en kort sidesprang til Quebec city. Men en av vennene mine overtalte meg til acompany henne til Gaspe-halvøya, en destinasjon hun hadde kort turnert forrige høst, og som hadde helt forledet henne. I begynnelsen hadde jeg vært motvillige til å besøke denne Quebec regionen som alltid hadde dukket opp så fjern, fordi jeg er ikke en veldig utendørs person. Likevel, til tross for en liten forventning, takket jeg henne invitasjon, for det meste på grunn av mitt ønske om å utforske nye steder. Derfor, etter et par dager i Quebec by, en avstikker til l'Ile d'Orleans og flere stoppesteder langs stasjonen, vi endelig nådd halvøya. Til min forbauselse, den majestetiske, measureless og arrestere panorama, som omfatter et vell av fjell, daler, parker, strender og innsjøer, forsterket av den allestedsnærværende i havet, hypnotisert meg umiddelbart. Jeg har besøkt mange spennende steder i Nord-Amerika og i Europa, men Gaspe er det vakreste stedet jeg noensinne har sett. Jeg er ikke sikker på om det er fordi turen var spontan eller fordi jeg hadde ingen anelse om hva du kan forvente, men jeg følte meg bra, glad følelse gjennom hele reisen, hva slags følelse du har når du faller i kjærlighet.

Gaspesie er ikke et ubevegelig panorama, det er dynamisk, levende. Det er så mye å se og gjøre! Halvøya tilbyr et bredt utvalg av fotturer og tolke stier og aktiviteter som jakt, laks og ørret, dypvanns utflukter, cruise og svømming. Det er hundrevis av byer og landsbyer å besøke, hver med sin egen lille cachet
. For de som elsker kulturelle aktiviteter, er det håndverksbutikker, kunstgallerier, teatre og museer. Det er også et idyllisk reisemål for elskere, ikke bare fordi det er ekstremt store, men fordi det er under vann med isolerte alkover, bukter og viker. En annen god grunn til å besøke Gaspesie er maten. Som alle regioner ligger ved sjøen, kan reisende nyte regionale retter og fersk fanget fisk og sjømat, utarbeidet i henhold til gammeldags lokale oppskrifter eller kokte "à la moderne". Og sist men ikke minst: hospitability! Gaspesiens er varme mennesker som er veldig stolt av sin region. De elsker å anbefale uvanlige steder samtidig forholde anekdoter fra sitt eget landsbyens historie, deres elocution farget av en unik regional fransk aksent.

Gaspesie eller Gaspe-halvøya er hundretusener av år utgjør en av de eldste massene på jord, men en av

Page   <<       [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.