*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Reisemål: Nanjing, Kina

Reisemål: Nanjing, har Kina

Andre byer lenge vært sjalu på Nanjing - med hennes fruktbare landområder og velstand, hun har blitt kjent som "og av fisk og ris" siden antikken. Hun skylder henne rikdom til de gamle vannveiene i Yangtze-elven og Canal Grande som folk ville bruke disse som transportsystemer å bære silke og salt.

Nanjing har en lang historie. Det ble etablert som hovedstad i de Taipings under Taiping Rebellion (1851-1864). De kalte det Tianjing, eller "Heavenly Capital". Byen ble også hovedstaden av den nasjonalistiske partiet inntil 1949 da den ble overtatt av kommunistene og flyttet den til Beijing.

Det finnes mange attraksjoner i Nanjing, og noe for enhver smak. Det første stedet å gå for å ville være Zijin Mountain, eller Purple-Gold Mountain. Det dominerer den østlige utkanten av Nanjing, og er en tett fore regionen i parker og kjente historiske steder. Om sommeren er det en fin måte å flykte fra den brennende varme og høy luftfuktighet. Ta en 30 minutters tur på en taubane til toppen, 448 meter høy, og ser ned på byen. Et observatorium områder nær toppen med en bemerkelsesverdig samling av Ming og Qing-bronse astronomiske instrumenter som brukes av jesuittmisjonærer.

liker du noe med litt mer kultur og historie? Hvorfor ikke besøke Sun Yatsen Mausoleum, i midten av fjellet? Dr Sun er anerkjent som far til moderne Kina som døde i Beijing i 1925. Mindre enn et år etter hans død, hans grav startet byggingen, som per hans ønsker.

Det ligger på toppen av en enorm stein trapp som består av 392 trinn. Stien starter med en stein gateway laget av Fujian marmor og blå-glaserte fliser som et tak. Hengende over terskelen til minnesmerket kammeret er en tablett innskrevet med de "tre prinsipper People '. Inne er en sittende statue av den store Dr Søn

Zijin Mountain er også hjemmet til Ming Xiaoling graven, det 14. århundre graven til keiser Zhu Yuanzhang. Han var den eneste Ming keiseren som ikke ble gravlagt i Beijing.

Det er gitt navnet Xiaoling etter at hans kone Empress Ma, som også er gravlagt her. Det betyr 'filial grav "og keiserinne ble kjent som" filial keiser'

En del av avenue som fører til graven tar deg langs 'ånd path' -. Denne banen er foret med statuer av hester , elefanter, kameler, løver og mytiske skapninger som xie zhi og en Qilin, alle som mener å drive bort onde ånder.

Den første gårdsplassen har en vakker paviljong med flere minnesteiner. Den n

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.