*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Devils Island: Bruk av Wills

Kaste på sine økser og fanget mellom kull lag av sjøen nedenfor og sky ovenfor i 1600, den lille Royal Princess
trengt ingenmannsland, den delen av havet utenfor den Karibiske hav og sitt mangfold av øyer tett trafikkert av cruiseskip slippe løs turister av tusenvis på en daglig basis, og den øde morosity av den nordøstlige kvadranten av havet utenfor Sør-Amerika der noen våger, bestemt for de presisere flekker av Frelses Islands, perle av som Djevelens Island, hadde "gnistret" med et fengsel-bebodd befolkning som hadde fraflyttet massen i 1953, og etterlater et øde, selv om tropisk frodig Lilly Pad besøkt bare et par ganger i året av denne svært fartøyet. Jeg hadde faktisk laget en uttalelse om den relative allocentricity av min reise, en beslutning som har fremgangsmåten jeg sterkt behov for å revurdere for å re-etablere hvordan de hadde forbundet med hverandre, og hvordan de hadde en eller annen måte ført til den nåværende. Kanskje hjernens logikk progresjon hadde unnlatt å innlemme emotionalization i sin fradrag prosessen. Likevel, her var jeg, og ideen om å snu tilbake nå hadde vært mindre logisk enn den som hadde ført meg hit.

Til tross for min interne nøling, skipet eksternt pløyd på 15 knop ...
< p> I 1300, Royal Princess
begynte sin endelige tilnærming til Frelsesøyenes Pilot Station, sine nesten-grå silhuetter, blottet for en merkbar, topografiske forskjeller, vises foran og til høyre for baugen under den mest sky-drapert himmelen. Redusere hastigheten til litt mer enn en gjennomgang, flyttet den tidligere St. Joseph, som sand perimeter mottatt jevnlige nedslakting av hvitt, skummende bølgene fra havet, og la ut sin lokale pilot på 1 332, som manøvrert den inn i en styrbord tilnærming til anker sin off av Ile Royale lesiden i tykk, fuktig, nesten trykkende luften.

ligger på nordkysten av Sør-Amerika mellom Surinam og Brasil, er French Guiana, som hadde blitt avgjort av den franske i det 17. århundre, både en Seas avdeling og en oversjøisk region og utgjør den største delen av den europeiske union utsiden av det europeiske kontinentet selv

De tre viktigste geografiske regioner omfatter kysten, der de fleste av sine 209 000 befolkningen er konsentrert.; sin tette, nesten-ugjennomtrengelig regnskog, som gradvis får høyde som det nærmer seg Tumac-Humac-fjellene på den brasilianske grensen; og de to øygrupper utenfor kysten, Iles du Salut og Ile de Connetable, sistnevnte et fuglereservat.

Page   <<       [1] [2] [3] [4] [5] [6] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.