*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

The History of Floyd Bennett Field

I

Det er et økende antall New York-området flyplasser, inkludert de på Long Island, i Westchester County, og i New Jersey, men få er i stand til å nevne New Yorks aller første flyplassen. Enda færre er i stand til å forklare hvorfor det ikke lenger eksisterer. At flyplassen er Floyd Bennett Field, og det har hatt tre forskjellige historiske faser.

Følge sin opprinnelse til Lindberghs historiske New York-Paris soloflyging, hadde det varslet verden til det faktum at flyet ikke hadde forlatt New York i det hele tatt, men fra Long Island i stedet, og at den eneste virkelige "New York" airport hadde blitt plassert over statlige linje, i New Jersey. Dermed indikerer behovet for en dedikert, New York-plassert, kommunale flyplass, hadde det ført til opprettelsen av et panel ledet av den berømte aviator Clarence D. Chamberlain for å søke etter et passende sted for en.

Den senere valgt sted, en 387-acre myr på Barren Island sør for Brooklyn, New York, hadde huset et lite samfunn, en hest-rendring anlegget, og det passende navngitt, single-skitt rullebane Barren Island Airport, som hadde vært eid av Paul Rizzo og hadde blitt brukt for periodiske passasjer sightseeingturer. Området, en del av 33 små øyer, nøt godt av gunstige vinder, manglet tilnærming hindringer, hadde vært overveiende duggfri, og tilbød vidstrakte for fremtidig vekst. Flyplassen, som er ment som en state-of-the-art sporten til hva som hadde vært regnet som en av verdens største byer, hadde fått navnet "Floyd Bennett Field" etter Brooklyn bosatt og jagerflyger som hadde fungert som Richard E. Byrd pilot på sin historiske North Pole flytur i 1926. Begge hadde mottatt Congressional Medal of Honor for feat.

Bygg, ved City Department of Docks, tilfeldigvis skjedde 29. oktober, 1929 samme dag at aksjen markedet hadde krasjet, og innebar tilkobling av holmene ved å fylle sine intersper kanaler med seks millioner kubikkfot sand pumpes fra bunnen av Jamaica Bay og heve dens resulterende høyde 16 fot over tidevannet, for å koble den til Long Island.

Runway 15-33, som strekker seg over 3100 fot, og Runway 6-24, på 4000 fot, hadde utgjort flyplassens første topografiske byggeprosjekter, sammen med en taksebane. I løpet av to-års periode mellom 1929 og 1931 hadde fire par hangarer like oppstått fra de tidligere myrer: internt måler 120 av 140 fot, kjennetegnet stålrammebygninger trussed, buede tak, betongplate gulv og tredekk, og hadde blitt støttet av 45-fot la

Page   <<       [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.