*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Besøk Green Island, Cairns, Australia

Green Island er et lite Coral Cay bare 27km offshore fra Cairns, Australia. Den 6000 år gamle Øya ligger i Great Barrier Reef Marine Park World Heritage Area, en av de syv underverkene i verden.

Om Green Island

Cairns er et populært turistmål som det er et perfekt utgangspunkt for å komme til Great Barrier Reef og utforske verdensarven regnskog. Green Island er det lettest tilgjengelige øya fra Cairns som gjør det til et populært valg for dagsturer.

Øya er hjem for mer enn 120 lokale plantearter og over 55 fuglearter. Utforsk regnskog strandpromenader, ta en tur på stranden eller utforske havet og korall hager bare noen meter fra stranden. Du trenger ikke å være en sterk svømmer å oppleve skjønnheten i Great Barrier Reef, spotting skilpadder eller svømme ved siden av dem er en vanlig foreteelse.

Det er over 3000 korall Cays på Great Barrier Reef, men Green Island er den eneste med en regnskog vokser på det. Dette er utrolig vurderer det er 1.6km omkrets.

Komme til Green Island

Det finnes en rekke selskaper som tilbyr dagsturer til Green Island. Den mest populære og begge med stor omdømme er store opplevelser og Big Cat Green Island Reef Cruises.

Begge selskaper tilbyr lignende pakker, den største forskjellen blir lunsj alternativer. Hvis du velger å ta en lunsj alternativ, gir Great Adventures dette på øya og Big Cat på deres katamaran. Great Adventures eier også øya og feriestedet på den, derfor store opplevelser gjestene kan bruke bassenget resort på Green Island uten kostnad.

Big Cat Green Island Reef Cruises full dag pakken er $ 73 for voksne, $ 40 for barn og $ 192 for en familie. Full dag Turen inkluderer transport tur-retur med katamaran, te og kaffe, selv guidet eco øy tur og regnskog boardwalk tilgang og et utvalg av enten et glass nederst båttur eller snorkling utleie (du kan velge både for en ekstra avgift). Anmeldelser

Flybåten tar ca 45 minutter å komme til øya og en hel dag på Green Island forlater 9 am, gir deg 5 timer til å utforske og slappe av. Halvdags alternativer forlate på 9am eller 13:00, slik at 2 timer på øya, samme prisene gjelder.

Big cat gir deg også muligheten når du bestiller for å legge til ekstrautstyr som inkluderer en semi-ubåt tur, buffet lunsj eller både. Lunsj på øya kan være svært dyrt, så forhåndsbestilling lunsj eller ta en piknik lunsj er sterkt anbefalt. For mer informasjon og priser, besøk Big Cat Green Island Reef Cruises

Page   <<       [1] [2] >>

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.