*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Besøker Yosemite National Park

Yosemite nasjonalpark strekker seg 7 miles langs den vestlige Sierra-fjellene, og har noen av de vakreste landskapene i verden. Over 3,5 millioner mennesker besøker hvert år for å se fossene, skog, gigantiske Sequoia trær og lokal flora og fauna i denne regionen.

Yosemite National Park ble gjort på UNESCOs verdensarvliste i 1984, og dekker et område på mer enn 761,266 dekar. Det er ingen andre steder i verden som kan sammenlignes med Yosemite og sin naturlige skjønnhet.

Bli Yosemite National Park hoteller,

Yosemite nasjonalpark ligger i delstaten California, USA. Driving tar 3,5 timer fra San Francisco eller 6 timer fra Los Angeles. Fra november til mai biler kan ikke kjøre inn i Yosemite Valley på grunn av snø. Amtrak og Greyhound gi transportmuligheter til Merced, og YARTS (Yosemite Area Regional Transport System), gir transport fra Merced til Yosemite Valley for en liten avgift.

Transport rundt Yosemite

Biler er tillatt i Yosemite Valley, imidlertid skyttelbusser inn i parken er sterkt anbefalt for å redusere trafikkmengden i denne svært besøkt området. En park avgift på $ 20 per bil eller $ 10 per person med annen transportmetode er ladet og lar gjeninntreden i Yosemite i opptil 7 dager. Hvis du reiser med kommersiell buss som YARTS, er honoraret i prisen på tjenesten.

Yosemite Valley Shuttle er en gratis busstjeneste som gir transport rundt Eastern Yosemite Valley fra 7 am-10pm daglig. Bussen stopper på alle overnatting, butikker og store steder av interesse, inkludert trail heads. Det er andre shuttlebuss tjenester tilgjengelig for andre områder i parken.

Overnatting

Det finnes en rekke ulike alternativer for besøkende som ønsker å overnatte i Yosemite, alt fra budsjett til luksus overnatting. Disse inkluderer camping, hostelling, hytter og hotell losji. Tillatelser er nødvendig for camping og begrensninger. For mer informasjon, les Overnatting på Yosemite.

Activites og Sightseeing i Yosemite Park hoteller

Det er mange ting å se og gjøre i Yosemite. Avhengig av din form og hva slags ferie du er ute etter, kan disse inkluderer turgåing, fotturer, sykling, fjellklatring og selv fiske.

De mest populære aktiviteter er å gå eller fotturer de mange stiene i parken . Det finnes et stort utvalg av dagsturer tilgjengelig for alle nivåer, fra nybegynner til ekspert. Nybegynner turgåere: ikke gå glipp av utsikten som inkluderer Nedre Yosemite Falls Trail, tar ca 1

Page   <<       [1] [2] >>

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.