*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

En besøkende guide til Luquillo, Puerto Rico

ligger i nærheten av San Juan Airport på nordøstkysten av Puerto Rico, er Luquillo kjent kjent som the Sun Capital, på grunn av sin tidløse skjønnhet. Morsmål mennesker er spansk, men selv da deres muntlig engelsk er ganske grei, og de kan snakke med deg veldig enkelt. Puerto Rico ble erklært en del av den amerikanske borger i 1959 på grunn av noe som det ikke er noen nødvendighet av pass, spesielt for amerikanske borgere.

Det er mange ting som skiller Luquillo bortsett fra de andre turistmålene, men La Monserrate eller Luquillo Beach er en av de vakreste tingene som du kommer over. Ikke mange vet om det faktum at denne vakre stranden er en av de mest fotograferte i verden. Denne stranden er nytes like ved både unge og gamle, og selv om det er litt overfylt i helgene, kan det gi mye ro på vanlige dager, takket være den spektakulære natur og fantastiske strender.

Nå Bahia Beach Plantation Public Golf Course er også et flott sted å slappe av og gi disse musklene litt mosjon. Det er et luksuriøst 18-hullsbane, den eneste på øya som er tilgjengelig for alle på øya. Det er en annen ting som er verdt å besøke mens du er i Luquillo, Sierra de Luquillo fjellkjede som er helt skogkledd, forhøyet rundt 3523 fot over havet, og har en masse ananas, palmer og bregner vokser på det. Det er ikke bare fjellet som er verdt et besøk, det er mange av fornøyelsesområder på det som faktisk fortjener et besøk!

Puerto Rico har vært beryktet for å ha en høy kriminalitet, men faktum er at selv med all den dårlige publisiteten som har den, er det like trygt som noe annet skjer byen i USA, hvis tallene er til å stole på. Forbrytelsene som vanligvis finner sted på denne øya er vanligvis knyttet til narkotikasmugling. Dette er et land hvor økonomien er mer eller mindre avhengig av reiselivsnæringen og per capita inntekt er mindre enn $ 8000,00 per år!

Du kan komme til denne øya veldig lett hvis det kommer fra USA. Med dette vårt besøk i Luquillo, Puerto Rico, er komplett; du kan besøke det når som helst forlate alle dine bekymringer og problemer bak ser frem til en herlig ferie. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.