*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Et utmerket sted for reise i lete mode.

En av de gode steder for leting reise er Andaman-øyene i Bengalbukta. Det inkluderer om lag to hundre øyer som gir gode muligheter for å reise i letemodus.

Port Blair (oppkalt etter Col.Blair, britisk militær offiser som etablerte byen) er hovedstaden /administrativt senter for disse øyene . Du kan få det ved å fly ut fra Calcutta (nå Kolkotta) eller Madras (nå Chennai) internasjonale flyplasser. Fly er billig av sesongen.

Følgende er grunnene til Andaman Islands tilbyr en rekke muligheter for utforskning.

1. De to hundre øyer alle i umiddelbar nærhet har flere områder som kan utforskes og nye funn i ulike områder av kunnskap vil være velkommen av det globale samfunnet.

2. Interesse for mennesker, evolusjon, og demografi. Andamanese folk er ca ca 350 000 i antall. Det er noen urbefolkningen blant dette og studere deres vaner og livsstil er verdt en tur på leting.

3. Skipsvrak. Det er absolutt verdt en utforskning tur til å finne noen av detaljene i noen skipsvrak som oppstod rundt Andaman-øyene. De fleste av disse har skjedd mellom 1830 og 1870. britiske hæren soldater som reiste med skip ofte brukt disse øyene som et sted for hvile og rekreasjon, men deres endelige destinasjon var Burma (nå kalt Myanmar) for første burmesiske krigen. Skipbrudne soldater og mannskap som brukes til å lande på Andamans. De ble ofte angrepet og drept av lokalbefolkningen. Alle dette tilbudet områder av studier i utforskningen av noen interessante historiske fakta.

4. Records sier at i 1867, et skip som heter Ninive krasjet på revet av en av de to hundre øyer. Historisk var det 86 overlevende. De landet på stranden i båter. Umiddelbart etter landing, ble de angrepet med jern tippet spyd av nakne øyboerne. Én person fra skipet rømt i en båt. Det er absolutt verdt et lete reise /tur til å finne noen data på stedet om at hendelsen noen tilgjengelige poster osv

5. En hendelse som gjorde Andaman Islands svært beryktet var mordet på en Viceroy heter Richard South Bourke, som også var den sjette jarlen av Mayo. Han var på en befaring tur til øyene. Han ble myrdet den 8. februar 1872 av en muslimsk fange, en Pathan fra Afghanistan, heter Sher Ali. Hvis du er interessert i å rakne informasjon hittil uutforsket i stor detalj, er dette en hendelse for deg mens du gjør dine reiseplaner

6. Her er enda en nylig hendelse for å aktivere leting reise ånd i deg. For å sitere fra reise Wiki, "Den 2. august 1981, skipet

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.