*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Hvordan lære om historien og bygging av pyramidene i Egypt

Jeg var endelig i stand til å tilfredsstille min nysgjerrighet. Tenk, pyramidene har eksistert i over 3000 år, og jeg besøkte en. What a feeling!
Hvorfor pyramidene bygget i denne formen?
Har du noen gang lurt på hvorfor de faraoene i Egypt bygde pyramidene i denne spesielle formen? Jeg gjorde. Vel, jeg ble fortalt at faraoene valgte denne formen basert på "Benben", en pyramide formet stein funnet i de tidligste templene, som symboliserte den opprinnelige haugen som livet dukket opp. Pyramidene ble knyttet til "Re", solguden, som økte fra opprinnelige haugen for å skape liv. Pyramidene var også en måte for faraoene å vise sin makt og kraft og makt i Egypt.
Jeg ble fortalt at en standard struktur ble satt, etter at de første pyramidene ble bygget. "Royal" pyramider har en gårdsplass rundt hoved pyramide, et likhus tempel ved siden av hoved pyramide, en innhegning veggen, og en bro til dalen tempel. Noen har datterselskaper, som er mindre pyramider for medlemmer av familien.
Hvordan fikk pyramidene kommer?
Så hvordan fikk pyramidene begynne? Den vanlige oppfatning er at utviklingen av pyramidene utviklet seg over mange år, og at de ble bygget ved hjelp av bare en nominell antall slaver. Jeg likte å se på tegningene og verktøy som brukes for bygging. Til denne datoen, er det fortsatt hemmeligheter blir avdekket fra de 100 pyramidene som ble bygget. Pyramidene ble i stor grad brukt til å holde de fysiske avdøde kroppene til faraoene, eller å holde sjelene til de avdøde.
utviklingen i utformingen av pyramidene.
Det jeg fant interessant er den utholdenhet av egypterne å forbedre feilene før de endelig fikk det riktig, som er den første glatt ensidig pyramiden i "medum". Mange av endringene som er gjort i interiøret, så det kan ikke være så synlig fra utsiden utseende. Du ønsker kanskje å lese opp på dette, så det er egentlig ganske interessant.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.